• 10779
    halısaha maçına çıkarmış gibi çıkartılması gereken takım. yani bu takımda bazı oyuncuların oynayabilmesi için halısaha maçına çıkarmış gibi oynamak için para ödemesi gerek ! biz onlara maaş değil onlar bize maç başı para vermesi gerek oynaması için !

    istediğiniz kadar oflayın. ben böyle bir galatasaray izlemekten bıktım kanser oluyoruz böyle. korner oluyor selçuk yürüyerek gidiyor sanki mecburiyetten. 22 yaşında futbolu ben mi unuttum ? gerçekten futbol böyle ruhsuzca al ver çaba sarfedilmeden oynanan bir oyun mu galatasaray futbol takımı'nın oynadığı gibi ? türk takımlarının maçlarını izlemiyorum sadece galatasaray maçlarını izliyorum, mesela eskişehir-bursa, mesela karabük-trabzonsporonlar da mı böyle oynuyor ? yabancı ligleri karşılaştırmıyorum onlar farklı oynuyor. bizim türkiyede futbol böyle mi oynanıyor abi ? ben daha yeni mi farkına varıyorum ? bu nedir arkadaş ya biz selçuğun ilk geldiği sene, 2. sene biz topu 3. alanda oynuyorduk maç ilk yarıda bitiyordu, sadece pres değil oyunu resmen orda oynuyorduk sağa atılıyor ileri atılıyor sürekli çaba sarfediliyordu. ulan 1 gram alakası yok şu an ki futbolla. yahu koca 90 dakika boyunca yaptığımız atak sayısını ilk 30 dakikada yapıyorduk. taraftara zevk veriyorduk mest oluyorduk, rakipler salaklaşıp titriyordu hata yapıyordu. yahu bu nasıl bir ne biçim gerileme. yerim taktiğini sistemini adam yürüyor yürüyor ölmüş adam ölmüş cenazeyi yerinden camii'ye götürecek adam yok. yahu siz bırak galatasaray formasını, ne parayı ne de galatasaray'da oynamayı bu şekilde haketmiyorsunuz. şuraya 10 tane adam çıkar sözlükten muslera kalede olsun. belki 10 tane yeriz, belki bok gibi paslaşırız ama bir korner olduğunda gol atmak için hızlı hareket ederiz, sokakta yürür gibi yürüyor adam. selçuk abi ruyan bu mu senin ? böyle mi hayallerini gerçekleştiriyosun ? abi gözünü seveyim napıyorsun ? yahu şu takım kağıt üzerinde şampiyonlar liginde çok ciddi rakip gelmezse çeyrek oynaması lazım. abi biraz top oynayabilen takım gelse 10 tane yermişiz gibime geliyor. yahu futbol böyle mi oynanıyor. o ona pas veriyor o ona pas veriyor o geri dönüyor o sağa atıyor spiker de diyor ki ekstra pas. haaa ekstra pas yaptın pota altı sayıya gidiyoruz. kötü oynayabilirsin, attığın paslar yerini bulmaz tamam abi eyvallah en fazla oyundan çıkarsın. yahu 11 kişiden en fazla 3 tanesi hadi bilemedin 4 tanesi top oynamaya çalışıyor gol atmaya çalışıyor.

    takım sanki nilüfer vergi dairesi aga bu ne dir ya ? herkes memur. al maaşı saat 5.30 oldu mu ben çıkarım yarına allah kerim. 90 dakka doldumu haydi bye bye. ayıp olmasın hepten diye 3-5 bir şey işte. ulan emre çolak bile takımı hareketlendirebiliyordu bazen. çünkü herkes hareketliydi kimse selçuk abisinin ruhsuz haline bakıp morali bozulmuyordu. bir de bu hastalık var. 2-3 kişi koşsa ne olcak üzüm üzüme baka baka kararır. tarık mesela çocuğun bizdeki ilk maçı (bkz: 13 eylül 2014 galatasaray eskişehirspor maçı) yemin ediyorum emeğine yazık günah. hakkına giriyolar bu şekilde resmen çocugun ya.

    hep savunurum futbolcular da insan iyi günü kötü günü olur derim. bizim kilerin iyi günü yok. sanki maça çıkarken trilyonluk borcun altına girmişler başlarım böyle hayata deyip amaaaan inceldiği yerden kopsun gibi maça çıkıyorlar. futbol bir işse ve sevmediğin bir işi yapıyor olsan bile bu kadar isteksiz olmazsın lan. iddaa ediyorum. ben olmam.

    hiç bir şeyin açıklaması yok, yok, yok, yok. takım arkadaşlarının emeklerine yazık. sneijder sezon yarısında geldiğinde 1 senedir topa dokunmamış gibi oynuyordu ama istiyordu be en azından çaba görebiliyorduk. onda da hala 2 maçtır istek yok.

    nerden nereye geldi takım bıktım usandım ben böyle galatasaray izlemek istemiyorum. nerde bizim 3. bölgede sürekli arayan kovalayan takım ? rakip biraz futbol oynasa vallahi de billahi de çok rahat yenerler. abi n'lur kendinize gelin kanser etmeyin bizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın