resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 7697
    kendisine yapılanlara sessiz kalmak tek kelimeyle alçaklıktır. kimin sessiz kaldığının önemi yok üstelik. ceza kararını okuduğumdan beri kaç defa yazıp sildim ben bile bilmiyorum. ağır küfür içeriğinden dolayı ceza alacaktım biliyorum. (bkz: galatasaray sözlük küfür istisnası uygulaması)

    öncelikle felipe melo'ya verilen cezanın sadece rt olayı olmadığını hepimiz biliyoruz. altında yatan sebepler yaz yaz bitmez. felipe melo demek psikolojik üstünlük demektir. sahaya 12 kişi çıkmak gibi birşey. hem futbol olarak hem de sahaya ruhunu yansıtması sebebiyle rakip üzerinde ezici bir üstünlüktür.
    tüpçünün elini sıkmaması da bir sebep tabi. adam bildiğin tff başkanını s.klemedi. e haliyle adam(!) da ilk fırsatta cezayı kesti.
    unutmadan ırkçı emre'yi rezil kepaze edip soyunma odasına yolladı. bu lig tarihinde imkansıza yakın bişeydi. ve üstelik s.ktir çekerek rencide etti. volkan ayısına çüküyle attığı golü saymıyorum bile. felipe melo sahadaki taraftardır. taraftar da bu adama sahip çıkmalıdır. sahipsiz bırakmak galatasaray'ı satmaktır.
    #felipemelonunaskerleriyiz
App Store'dan indirin Google Play'den alın