• 45
    her şeyden önce asgari ücret şu kadar iken, ben bu kadar kazanıyorken muhabbetini geçmemiz gerekiyor. dünya'nın en büyük endüstrisinin döndüğü bir yerde normal ve alt sınıf ile karşılaştırmamak lazım.

    ancak bu sefer konuşulmalıdır. çünkü çok ama çok fazladır. kendi kazandığımız para yerine bu işi yapan diğer insanlarla karşılaştırmak en doğrusu. avrupa ve dünyaya bakıyorsun, fatih terim en yüksek maaş alan teknik direktörlerden biri. sen madem dünyadaki en çok kazananlardan bir tanesin, başarısızlık geldiği zaman ben bu parayı sabah kadar konuşurum, gerekirse yerin dibine de sokarım.

    sayıları yanlış hatırlıyor olabilirim ama tbmm'de konuşulan, tartışılan miktar 200 bin 25 bindi. o zaman işte böyle normal bir fiyat kazanıyordu(tekrar belirtiyim, senin benim parama göre değil, diğer direktörlere göre). lan neyini tartışıyosun bu paranın. dünya standardında gayet makul, olması gereken bir ücret. şu gün şu paraya çalıştırsın, istemeden de olsa yine fatih terim'i savunurum. ama 250 nere 800 nere. o zaman duracaksın. dünya standartlarına bakacaksın. üstünde misin? evet. o zaman başarı gelecek, gelmek zorunda. bakın capello'ya. rusya'dan dünyanın parasını aldı. ki rusya gayet zengin bir ülke ama yine konuşuldu, konuşulmalı da. o kadar para alıyorsan karşılığını vermek zorundasın. bu kadar net.

    edit: 25 değil 250 bin olacak o tabi ki
App Store'dan indirin Google Play'den alın