• 2
    (bkz: #155503) no'lu daniel tozser entry'sinde adı geçen talihsiz televizyon zırvasında, masanın etrafında oturan 4 erkek futbol adamından(!) çok daha "adamca" bir duruş sergilemiş, iyi bir galatasaraylı olduğu anlaşılan, o kültürü ve o ruha sahip olduğu her halinden belli altyapı psikoloğudur.

    ayhan akbin, güvenç kurtar ve orada ne işi olduğuna hala aklımın ermediği bir fenerbahçe yorumcusuna, elinden geldiğince doğru bildiklerini aktarmaya çalışmıştır.

    sözgelimi; gençlerin resmi bir avrupa kupası maçına çıkartılması eleştirilirken, "o oyuncular, hep o günü bekliyorlar, ne denli mutlu olduklarını bilemezsiniz" diyerek, empatiyi çok yerinde ve doğru olarak kullanmıştır.

    arda turan'ın kaptanlığı konusunda, o masanın etrafında oturup, tanıyan-tanımayan herkes, "bunun için vakit çok erkendi", "zaten çok fazla konuşuyor ve boş konuşuyor" dediğinde; "onu çok iyi tanıyorum, 15 yaşından beri onunla ben ilgilendim, lider vasıflı bir oyuncudur ve ışığı ile bu ağır görevi yerine getirebilecek çaptadır" cevabını yapıştırmıştır.

    yine, içinde ukte mi kaldı nedir anlayamadığım bir şekilde arda'nın yeni aldığı aston martin marka arabası eleştirildiğinde; "hepimiz biraz para görünce önce standartlarımızı yükseltiriz, bu insanlığın doğasında var, üstelik bu çocuk daha 22 yaşında ve bunları şimdi yapmazsa, ileride de çok geç kaldığı için eleştireceksiniz" diye ayar vermiştir.

    malesef erkek egemen bir toplum olmamızdan mütevellit, bu eksik eteğin(!) her lafı oradaki, kelli felli adamlara batmış olup, her daim laf sokmaya, konuşturtulmamaya çalışılmıştır.

    öyle ya da böyle, galatasaray spor kulübünde 4 seneyi aşkın bir süredir hizmet vermektedir. o masanın etrafındaki insanların hepsinin toplam hizmet süresi, bu hanımefendinin tecrübesi ve bilgisine ulaşmaya yetmemektedir.

    hani derler ya "adam gibi kadın" diye. o akşam o masanın etrafında bulunan, bu sabah taktığım kravatın rengine dönen yüzlere sahip adamların yerinde olmayı hiç istemezdim.

    ağzına ve yüreğine sağlık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın