resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 272
    gençlere ne kadar önem verdiği , sistemine ne kadar bağlı olduğu zamanla ortaya çıkacaktır. tobol maçı iki ayaklı bir maç olduğundan ve rakip aman aman olmadığından hazırlık maçlarındakine yakın 11 le çıkıldığını düşünüyorum. ikinci maç iç saha ve sakatlıkları düzelen isimler olacak. perşembe günkü kadro az çok fikir verecek sezon için benim açımdan.

    dizilişe gelince herkesin bildiği gibi kendi inandığı şekilde başladı ve buna alıştırmaya çalışıyor takımı. basit bir maçta değişikliğe gitmemesi demek eğer hiçbir maçta değişiklik yapmayacak demekse burada sorun var bence. maç içinde dizilişi değiştirmedi diye benim için çok iyi hoca, süper hoca olmayacak.
    aksine eğer diziliş bir maçta bize sorun çıkartıyorsa müdahele etmesini , oyuncuların yerini ( sağdakini sola mesela), gerekirse dizilişini değiştirmesini beklerim. yok eğer değiştirmiyorsa bu prensip sahibi, dizlişine güvenen hoca değildir. bir sorun var demektir. böyle bir durumda oyuncuları da gazetelere yem yapma durumu ortaya çıkabilir . gazeteler önce oyuncuya sonra dizilişe en son da kendisine saracaktır. bu durumda bizlerin ne kadar destek vereceği önemli olacak ki destek verileceği ismi açıklandığından beri söyleniyor doğruluğu zor zamanda belli olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın