• 33
    kendisi* zamanında takımımızın başındayken hatta şu tansiyonun en yüksek olduğu zamanlar bir mersin i.y. maçı sonrası açıklamalar yapmıştı falan. o dönem kendisiyle ilgili artık nasıl gaza geldiysem "fatih terim'i bazen galatasaray'dan çok sevdiğim doğrudur." diye tweet atmıştım. çünkü adamın hitabet yeteneği var konuşmaya başladı mı gaza geliyosun. o "fatih terim adaletin olduğu yerde vardır.", "adalet herkese lazım.", "elinizden geleni ardınıza koymayın.", "şimdi eskisinden daha hırslıyım." dedikçe televizyonun başında "allah allah" nidaları atıyodum.

    he şu an o tweet'i attığıma pişman mıyım evet, fatih terim'i seviyor muyum şu an pek sanmıyorum kendisinden epey bi soğudum ama aynı zamanda kendisinin bir galatasaray efsanesi olduğunu düşünüyorum. tıpkı bülent korkmaz, gheorghe hagi, hakan şükür gibi. şimdi metin oktay yazıp samimiyetsizliğin dibine vurmak istemiyorum, elbetteki en büyük efsanemiz o ama ben yaşım tutanlar hakkında yorum yapmak isterim.

    mesele şu ki fatih terim'i şu anda sevene de kendisinden nefret edene de saygım sonsuz, iyi veya kötü anlamda eleştirilebilir hiçbi sorun yok. ama hergün sözlükteki başlığının hortlatılması bence bazı yazarların kötü niyetinden kaynaklanıyor. fatih terim'i sevmeyebilirsin ben de şu an sevmiyorum ama gelip de bunu her gün gözüme sokmak zorunda değilsin hatta her gün değil hiç zorunda değilsin. sanki galatasaray'ın şu an iki tane teknik direktörü varmış gibi fatih terim'le cesare prandelli başlıklarına girilen entrylerin sayısı hergün kafa kafaya gidiyor.

    galatasaray taraftarı yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmaz ayrı ama kin tutmak bize göre değil bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın