• 27
    alpaslan abi'nin aramızdan ayrılışı, hepimizi olduğu gibi ultraslan'ı da fazlasıyla sarstı. onun yokluğunda ultraslan'ın eski günlerinden uzaklaşmaya başladığı kanaatindeyim. amacı galatasaray'ı her şartta desteklemek olan grubun, alpaslan abi'nin ölümüyle galatasaray sevgilerinin yerini yavaş yavaş fenerbahçe nefretine bırakmaya başladığını düşünüyorum. bunlar tamamen kişisel düşünceler. bunlara karşı çıkan elbette olacaktır.

    ultraslan büyük bir gruptur. alpaslan abi'nin de grup içindeki yerini ve önemini hepimiz biliyoruz. bu önemli kayıp, ultraslan'ı maalesef amacından saptırdı. şu an için, eski günlere dönüş de pek mümkün görünmüyor. grubun tekrar asıl amacını hatırlamasının yolu, alpaslan abi gibi saf galatasaray sevgisiyle beslenmiş insanların, asıl amacı gruba anlatmasıyla mümkün olabilecek. bu kişiler grup üzerinde yeterli etkiyi bırakabilecek, sözü geçen kişiler olmalı ki bazı şeyler başarılabilsin.

    bu noktada yürüyedur grubuna fazlasıyla ihtiyaç duyduğumuzu düşünüyorum. asıl amacın galatasaray sevgisi olduğunu hatırlatabilecek, bu amaç uğrunda tribünleri eski haline döndürebilecek başka topluluk yok. yürüyedur oluşumu tekrar canlanmaya başlarsa, tribünlerde daha baskın şekilde yer almaya çalışırlarsa olumlu gelişmeler olacağı inancındayım. bu birden yapılamaz belki; ama yavaş yavaş "biz burdayız" mesajı verilirse ve ultraslan'la sıkı bir birliktelik sağlanırsa, tribünlerde fenerbahçe'ye edilen küfürlerin, yerini galatasaray marşlarına bırakacağı inancındayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın