• 3122
    bence federasyonla mücadele etmenin tek yolu var; topyekün savaş.

    topyekün savaş açacaksın, bu .. federasyon üyeleri sokakta bile yürüyemeyecek. ulaşabildiğin, gücünün yettiği her alanda baskı yapacaksın.

    bırak teknik direktör olarak çalışmayı kendine galatasaraylıyım diyen adam bunlarla aynı ortamda bulunmayacak. zorunlu bulunursa da tepkisini herkesin görebileceği, anlayabileceği şekilde gösterecek

    açıklarını arayacaksın. varsa özel işlerini bozacaksın, kirli çamaşırlarını çıkaracaksın. zaaflarını kullanacaksın.

    herkesin bi açığı, bi zayıf noktası vardır. balık baştan kokar; mesela tüpçü; beşiktaş başkanıyken kulübü kendine nasıl borçlandırdı? menajerlerle ne naneler yedi? en basitinden bjk şike yaparken başkanı kimdi? bunu her ortamda dillendireceksin. gerekiyosa uefa nezlinde. cl maçlarında kareografi yapacaksın, pankart asacaksın, t. direktörün başkanın açıklama yapacak. her açığın takipçisi olacaksın. dünya gazeteleriyle görüşüp konuyu dünya gündemine taşıyacaksın. oturduğun yerden hiç bişi olmaz.

    bıkmadan, usanmadan, yılmadan, en yüksek perdeden, en mühim anlarda, en özel yerlerde... yalandan açıklamalar yapıp yatmakla olmaz. başarı gelince pisliğe arkanı dönüp gitmekle olmaz. bırakmadan mücadele edeceksin.

    yönetim hala gaflet uykusunda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın