• 219
    25 ağustos 2014 galatasaray fenerbahçe maçını tribünde seyretmiş biri olarak söyleyebileceğim ilk şey; kendilerinden önce ceza almak için varını yoğunu ortaya koyan taraftar müsveddelerine sövülmesi gerektiğidir.

    kale arkasının orta bölümündeki bu grup takıma ceza aldırmak için elinden geleni yaptı. aynı tribünün kapalıya yakın bölümünde oturan bizler bile tepki gösterdik, atmayın dedik, en son delirdik ama dinletemedik.

    hatta maç sonrası fenerin sevinç gösterileri ve kupa seremonisini izlememek adına alelacele staddan ayrılıp izmir-manisa karayolunda bir benzinliğe girdiğimizde bir grup taraftarımızda orada alışveriş yapıyordu. maç üzerine ayak üstü yapılan sohbette sahaya atılan maddelere konu gelmişti ki; bu arkadaşlardan bir tanesi pişkin pişkin "almanya'dan maça geldiğini, sahaya domatesleri kendisin attığını, domatesleri devre arasında köfteciden 5 tl.ye aldığını" ballandıra ballandıra anlatıyordu. o an kendisine almanya'daki maçlarda sahaya domates atıp atamayacağını sordum; cevap veremedi. arkasına bile bakmadan uzaklaştı.

    ne diyeyim o ve onun gibilerin umarım içi rahattır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın