resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6495
    kaç pozisyona girip kaçını attığı beni hiç mi hiç ilgilendirmeyen oyuncu isterse dünya kadar gol atsın. temel problem bu adamın futbol oynayamaması, futbol zekasının olmaması. böyle gol atan forvetimiz olacaksa, böyle gol atan yerli forvetimiz olacaksa eğer ben gol atmayan forvet istiyorum arkadaş. elmander çok mu gol atıyordu yahu? hayır atmıyordu ama elmander'in oyunuyla daha güzel maçlar çıkarıyorduk, takım halinde daha performanslı bir oyun ortaya koyuyorduk.

    eğer bir adamın burak gibi atacağı tek gol takımın 3-4 golüne mal oluyorsa ben o adamı da istemem eleştiririm de itin de götüne sokarım.

    galatasaray gibi bir takım bir şeyler elde etmek için o kadar yatırım yaparken, para akıtırken burak diye bir adam gelecek ve leş futboluyla, yapamadıklarıyla zarara uğratacak ve bu adama karşın benden sevmesem bile saygı beklenecek! öyle bir dünya yooook.

    ne seviyorum ne de saygı duyuyorum kendisine gitsin başka takımların oyununu, geleceğini, kaderini mahvetsin. sırf gol kralı diye leş ötesi futboluyla galatasaray gibi uluslarası bir takımda işi yok. kim ne derse ne desin, ne öne sürerse sürsün yok.

    ünal başkan'a da sırf şu adamın sözleşmesini uzattı diye kinliyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın