• 795
    niyeyse bana kafayı takmış olan moderasyondur. gıcık hocaların kafayı taktığı gibi takıyorlar. ne diyeyim helal olsun... "niteliksiz entryler girmek"ten 1 hafta ceza verdiler. önceki cezam bittikten 2-3 gün sonraydı galiba hatta.

    1254 entry girmişim(bununla 1255) toplasan 5 tane niteliksiz entry sebebiyle silinen entrym yoktur ama niteliksiz entryler girmekten 1 hafta banladılar. ne diyeyim bilemiyorum. hemen her spor dalında ciddi emek vererek ciddi zaman ayırarak sözlükte çok zaman harcıyorum. sözlükte en çok zaman harcayanlardan biri olduğumu düşünüyorum. hem online süresi olarak hem entry girme sıklığı olarak sözlükte en çok bulunanlardan biriyimdir. benimle mesajlaşanlar bilir gece gündüz buradayım. dışarda olduğumda bile telefondan giriyorum. insanları provoke etmiyorum. kimseyle tartışmam kavgam da yok. öyle biri hata yapsa falan diye pusuda da beklemiyorum. milletin nick altına tartışma çıkarıcı kötüleyici şeyler yazmıyorum. hatta işin komiği bol miktarda kendilerinin anlayışla karşılanması gerektiğini işlerinin zor olduğunu da söylemiştim ama bu olay farklı bir şey. neden gıcık kaptıklarını veya böyle yaptıklarını bilmiyorum. belki de yapan 1 kişidir. isim vermeden aykut kocaman tarzı sinsi sinsi sallamayı sevmiyorum o yüzden direkt söylüyorum. silinen entrylerimin hemen hepsini hktwoo sildiği için onun yaptığını düşünüyorum. değilse de o cezayı kim verdiyse ona söylüyorum. ayrıca şunu da belirteyim o banı yemeden önce yakın zamanda niteliksiz entry diye silinen bildiğim kadarıyla 2 entrym falan vardı. bu şekilde 1'er hafta yazar banlanırsa sözlükte yazar kalmaz. ulan var ya her gün günün tenis maçları başlığını açıp bol bol yorumlamak oyuncuları yorumlamak tanıtmak istiyorum ama bleach olayı olmasın insanların ilgisi yok bencillik olmasın diye yapmıyorum dikkat ediyoruz bir de şaka gibi.

    ha bu arada özel mesajda yazdım siklemedi buradan söyleyeyim (bkz: #1543885) o ilginç bilgileri 7 farklı kaynaktan almıştım ve bulmam yazmam ayarlamam 3-4 saatimi almıştı. aynı şekilde ontivero alındığında sözlüğe yardım etmek bilgi vermek amaçlı uruguay ligini araştıranlara ulaşmam da saatlerimi almıştı. birçok şey saatlerimi almıştı. açıkçası ben şu ana kadar niteliksiz entry girmekten 1 hafta ceza alanı duymadım. elbet vardır ama bu cezayı hiç hak etmediğimi düşünüyorum. haraket gibi ceza...

    sözlüğü çok sevdiğim ve 5-6 yıldır neredeyse her gün takip edip ciddi zaman ve emek harcadığım için hakikaten çok kırıldım. hevesim kalmadı desem tabii ki yalan olur. sonuçta genel olarak sözlüğü seviyorum ama cidden hevesim azaldı diyebilirim. ha ne değişecek? ben de bilmiyorum.

    ciddi bir haksızlığa uğradığıma inanıyorum. bunu hak etmediğime inanıyorum.

    son olarak şöyle de bir örnek vereyim. bu nispeten çok daha önce olan bir şey. bahsettiğim olayla alakası yok, sanırım. umarım. bruma başlığına; insanlar kara çocuk falan deyince ya kara çocuk demeyin aklıma cennet mahallesi'ndeki ferhat geliyor :( yazdım. tanım yok diye silindi. tanım ekleyip yazdım niteliksiz diye silindi. ki ona gelesiye neler vardır. neyse sonra gittim bruma'nın altyapılardaki futbol hayatını bir yerden bulup buraya aktardım hakikaten medyada falan söylenmeyen önemli ve bilinmeyen bilgilerdi. hatta yazdığımı da yazayım : "futbola doğduğu ülke gine-bissau'nun união bissau futbol kulübünde başlayan bruma, 13 yaşındayken luis figo, cristiano ronaldo, nani, ricardo quaresma, silvestre varela ve joão moutinho'nun da zamanında forma giydiği sporting cp'nin oyuncu araştırma uzmanlarının dikkatini çekmiş ve sporting cp'ye transfer edilmiştir. sporting cp'nin u-14 takımında oynamaya başlayan bruma, isminin kolay telafuz edilmesi ve akıllarda kalması için bu takımda bruma takma adını aldı. bruma genç yaşına rağmen gösterdiği performansla dikkat çekti ve 2008/2009 sezonunda gençler c takımı'na yükseldi. sporting cp c takımı'nda sürati ve tekniği ile dikkat çeken bruma, 14 yaşındayken çıktığı 31 maçta 34 gol atmayı başardı ve sporting cp alt takımlarının en golcü oyuncularından biri oldu. bu performansının ardından bir sezon sonra gençler b takımına yükselen portekizli kanat oyuncusu, sporting b takımı ile ise 24 maça çıkarken 13 kez ağları sarsmayı başardı. sporting akademisi'nde adı sıkça duyulmaya başlayan genç oyuncu daha sonraki iki sezon gençler a takımı ile 67 maça çıkarken 36 gollük bir performans sergileyer cristiano ronaldo, nani ve ricardo quaresma gibi adını sporting cp altyapısından çıkan genç yeteneklerin arasına yazdırdı. sporting lizbon takımında altyapı kategorilerinde 80'den fazla gol atan ve genç yaşına rağmen milli takımda da 30'dan fazla maça çıkan gine asıllı portekizli kanat oyuncusu, 2012-13 sezonunun başında portekiz 2.lig'inde mücadele eden sporting lizbon b takımına yükseldi." hatta kontrol ettim başlıkta da daha önce yazılmamıştı. şimdi bir daha baktım acaba o zaman göremedim mi diye, yine bulamadım. benzer veya parça parça şeyler yazılmış galiba ama bu şekildesini görmedim. her neyse sonuç olarak bu da silindi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın