*

  • 360
    eğer başkanımız aysal, ve hocamız prandelli'nin söykediklerinden yola çıkarsak, son döneminde;

    dany (zaten granada'ya gitti)
    amrabat (malaga'ya gitti gidecek)
    ontivero (antep'e kiralanacağı konuşuluyor)
    eboue (sözleşmesi fesh edilecek deniliyor)
    isimlerinin takımdan gönderileceğini ve böylece yabancı sayımızın 6ya ineceği aşikar.
    bu durumda bahsedildiği gibi 3 oyuncu gelecekse bunların biri türk olacaktır. o da tarık olur diye tahmin ediyorum. yabancı durumunda ise, alex song ve almeida'yı alır sezonu kapatırız. gönül ister daha efektif bir transfer dönemimiz olsaydı, ama olabilen buysa da inanın çok fazla yapacak bir şey yok.

    ne olursa olsun, takımımıza,başkanımıza ve oyuncularımıza güveniyorum. sizden bir (27 yaşındayım) kardeşiniz (sözlükteki abilerim ve akranlarım) ve abiniz olarak (genç kardeşlerimiz de mevcut) eleştirinin dozunu çok kaçırmadan destek olmamızı diliyorum. inanın hem 4.yıldız böylelikle gelecektir, hem de şampiyonlar liginde ilk ikide olacağız grupta.

    2001-2002 sezonu başlangıcını hatırlayalım...

    -fb ile beraber 14er şampiyonlukla sezona başlamıştık ve 3.yıldız senesi idi.

    -sezon başı hatırlarsanız forma sponsorumuz yoktu, telsimle olaylı olarak ayrılmış, ligin ilk maçlarına galatasaray megastore yazılı formalarla çıkmıştık.

    -kaybedilen şampiyonluk ve ayrılan oyuncularımız sonrası gerçekten alt seviye ama çok karakterli oldukları sonradan ortaya çıkan transferler yapmıştık (fleurquin,perez,victoria, gerci mondragon,umit gibi yildizlar da almistik. tipki bu seneki olcan gibi) ama kimse umutlu değildi. hele o zamanlar sözlük olsaydı...eleştri dozunu düşünemiyorum bile...
    mehmet cansun (130), 2001-2002 sezonu transfer dönemi (60), galatasaray yönetiminin transfer basiretsizliği (40) gibi sol frame'i parselleyen başlıklar görürdük... her entry'de, ulan anasını .iktiniz uefa şampiyonu takımın minvalinde şeyler olurdu.

    -prandelli hocamız gibi lucescu da 57 yaşındaydı.

    -başkan aziz yıldırım'dı tabii ki.

    -şampiyonlar liginde bu seneki gibi kendi içinde denk bir gruba düşmüştük. lazio,psv,nantes gibi. (tabii ki biraz daha kolaydı ama sonuncu da olabilirdik grupta denklik bakımından, mesela deplasmanda nantes'a yenilseydik!)

    inanın bu liste böyle devam eder, gider. ve her maddeyi okudukça, bu sezondan benzerlikler görmediniz mi??

    beyler ve hanımlar (başımızın taçları) silkelenin ve kendinize gelin. burası galatasaray. galatasaray ulan!!! küsürlür mü takıma,umutlar hiç kaybedilir mi? biz zor günlerin, zor zamanların, hatta en imkansız anların, en imkansız grupların,durumların takımıyız. sahaya sözlükten takım çıkarsak, inanın avrupa refleksi gösteririz!!! ulan bir türk takımı söyleyinki haricimizde, real madrid ve juventus'un olduğu gruptan, bırakın geçen seneki gibi zor şartları, en iyi dönemlerinde bir üst tura çıksın!! imkanı yok. olsa iki tane yan cam bibloyu alırım, devamını biliyorsunuz.

    neyse bu yazı için galiba yanlış başlık oldu. moderasyondan özür dilerim..
    haydı hayırlısı olsun yeni sezon..

    almeida'nın niculescu kesildiği ve fenerin son hafta maçlarına yıldızlı formalarla çıkacığı bir yıl olsun..
App Store'dan indirin Google Play'den alın