• 794
    su ana kadar haklarinda pek fazla konuşmadım, bir bildikleri oldugunu dusundum. simdi yazacagim sey biraz olumsuz gelebilir, asla art niyetli yazmiyorum ama anlaşmazlık olabilir.

    efenim olay soyle: bana bugun hagi'den mesaj geldi, gereksiz yere bicim tagini entry sonlarinda kullandigim ve daha once bundan dolayi uyarildigim ve tekrari halinde ceza alabilecegim konusunda. fakat kendisine sunu soyledim, telefondan entry girdigimde -ki su an da oyle - uzun yazmissam entry yazma bolumunun altindaki "onizle", "yolla" ve "depola" secenekleri ortadan kalkiyor. birkac hafta once es kaza bicim tagine basarak bu durumu astigimi ve uzun entryler yazdigimda sıkıntıyı bu sekilde hallettigimi ekledim. yanit gelmedigi icin endiselendigimden yaziyorum, zira gecen sene 2-1 yenildigimiz akhisar macindan sonra "hakli olarak" ceza almistim, ancak suresi belirtilmedi. twitter'dan yazdim, mail attim cevap alamadim. bu sefer de yanit alamadigim icin gerekcemin goz onunde bulundurulup bulundurulmadigini bilemedim. dolayisiyla bu sebeple ceza alacak olursam diye buraya yazdim.

    umarim bu sebepten dolayi bir cikis yolu bulamadikca cezalandirilmam. zira isbu entry bittikten sonra da ayni sorunu yasayacagimi ve baska bir yol bulamazsam, ileride yazacagim entrylerde de ayni yontemi kullanmak "zorunda kalacagimi" belirtmek istedim.

    hepinize sevgiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın