• 338
    anlamadığım olay şu. bütün kaynaklar iki transfer, bazıları hatta 3 transferden bahsediyor.

    transfer dönemi 1 eylül 2014 tarihinde sona erecek. yani bugünü sil tam olarak 2 (yazıyla: iki) iş günü kalmış oluyor. bildiğim kadarıyla hafta sonu kap bildirimi yapamıyorsun. eh yaptığımız transferleri kap'a bildirmemiz gerektiğine göre ya yarın, yani cuma günü birşeyler oldu oldu, olmadı pazartesi transfer falan olacağını sanmıyorum. anca sabah görüşmeye başladığını bildirirsin, akşam da anlaşmaya varıldığını. ama ona pek ihtimal vermiyorum.

    makina muhendisi sağolsun, beşiktaş sayesinde 10 mio değil, sadece 2.6 mio euro kazandığımızı öğrendik. yani yönetimin transfer için çarşamba akşamını beklemiş olması imkansız.

    bundan dolayı aklıma mantıklı gelen tek teori şu.
    prandelli ve başkan görüşmelerinde herhalde ''bu kadro bana lig için yeter, şampiyonlar liginde kura'ya göre bakarız'' demiş olabilimi? şimdi benfica, basel, galatasaray, maribor gibi bir kura ile ''transfere gerek yok''; madrid, psg, galatasaray, roma gibi bir kuraya ''iki oyuncu lazım'' yorumu mu gelecek acaba?

    transferlerimizi yapmak için kuraları bekliyor olabilirmiyiz yani? bence şu saate kadar kap açıklamaları gelmediğine göre olabiliriz.

    edit: capone35 uyardı, kap bildirimini 7/24 yapabiliyormuşuz. hadi 2 gün daha kazandık ozaman. :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın