• 368
    fatih terim'in fenerbahçe'yi yıllar sonra kendi evinde perişan etme şansı yakalamışken, bu şansı kullanmadığı karşılaşma olmuştur.

    f.terim net bir şekilde fenerbahçe'den korkmuştur, bunun başka bir açıklaması olamaz.
    şampiyon takımı, fenerbahçe maçına "hazır" bir şekilde çıkıp fenerbahçe'ye yenilseydi, basında yazılacakları gururuna yediremeyecekti. o da kolay olan yola kaçtı ve 12 mayıs'tan bir hafta önce takımı şampiyon yaptığı gibi tatile çıkardı. artık takım yenilse bile "biz zaten görevimizi tamamladık. ligi şampiyon bitirdik ve bu maç bizim için sadece bir formalite maçıydı.. " diyecekti ve öyle de dedi.

    fener maçından önce, bütün futbolcuların ve fatih terim'in, kanal kanal dolaşıp şampiyonluk muhabbetleri çevirmesi aklıma geldikçe deliye dönüyorum.
    bizimkiler tv kanallarında şampanyalar patlatırken, fenerbahçe köpekler gibi antrenman yapmıştı. 12 mayıs günü de, her ne kadar attıkları goller saçma sapan olsa da bizimkilerden daha güzel bir oyun oynayıp galibiyeti kaptılar.

    tamam, o sezon künefeyi yedik ama künefenin üstünde ne kaymak+fıstık vardı ne de yanında içecek vardı. sebebi ise terim'in saçma sapan tercihleri, korkuları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın