• 10636
    kadro kalitesi bakımından kalitesiz değildir, gayet kalitelidir. çok yerdiğim selçuk da aslında iyi 11 ve dizilişte canavar gibi oynayabilir bugün de.
    bu nasıl mı olacak? 2011-2012 sezonunda olduğu gibi, yanında mümkün olduğunca çok merkez orta saha olacak, önündeki forvetler de "ben son vuruşumu yapar keyfime bakarım aga" rolünde olmayacak.
    sneijder'li, bruma'lı kadroda bunu yapmak gerçekten zor, kabul edilmesi gerekir ki. ancak;

    olcan'ı sol beke çekip, orta sahada maçına göre 3 orta saha 1 kanat, 3 orta saha ve sneijder varyasyonları yapılabilir. selçuk'un, diğer oyuncular gibi orta sahanın ortasında oynaması, ön liberoya kaydırılmaması gerekiyor. hem olcan hem bruma varken selçuk'un etkili olması imkansız.
    hamit varken selçuk'un bu kadar göze batmama nedeni de buydu, ya da emre ve engin gibi iki çalışkan oyuncuyla oynarken şaha kalkma nedeni.
    aynı zamanda forvetler kanatlara açılabilecek, çapraz koşabilecek, top taşıyıp orta sahalara alan açacak isimler olursa (elmander, baros, necati gibi) selçuk ve melo ikilisinden çok daha fazla yararlanırız.

    çok sayıda varyasyon var.

    1-)-------muslera---------
    veysel-hakan-semih-olcan
    umut-melo-selçuk-bruma
    ------berk-yabancı fw-----

    2-)-------muslera---------
    veysel-hakan-semih-olcan
    ----umut-melo-selçuk----
    ----------sneijder---------
    --------yabancı fw--------

    3-)-------sinan---------
    veysel-hakan-semih-olcan
    umut-melo-selçuk-bruma
    ---------sneijder---------
    --------yabancı fw-----

    şimdi "olcan sol bek oynar mı yea" diyenler olacaktır, antep'te bol bol izlemiştik. iyi olacağından demiyorum, işler kanadı sol olarak alırsak, bir kanadı kapalı tutacağız.
    selçuk'un oynadığı her dizilişte en az 3 orta saha oynayıp (kanat hariç), forvetleri de orta saha özellikli tutmamız gerekiyor.

    bugün farkında değiliz ama berk ismail tam selçuk'luk oyun özelliklerine sahip, tek eksiği fizik şu an. bu sezonu burak'la kaybedeceğimize berk'le kaybedelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın