• 10632
    benim gördüğüm kadarıyla başarıya doymuş bir görüntü çizmektedir.

    öyle her lig şampiyonluğu ya da avrupa'da her gruptan çıkmamız başarı sayılacaksa ve bununla yetinilecekse bizden çok afedersiniz bir bok olmaz. ilk senesinde harikalar yaratan adam diğer sene ikinci lig topçusuna dönüşüyor. böyle adamlarla bir istikrar yakalamamız, 3 sene, 4 sene üst üste şampiyonluklar kazanmamız imkansız.

    bizim yapmamız gereken öncelikle bir kaç tane totti gibi, del piero gibi, bülent korkmaz gibi, alex de souza gibi oynadığı her sene gösterebileceği maksimum performansı gösteren adamlar alıp takımın iskeletini oluşturmak. diğer bölgelere de selçuk inan gibi, burak yılmaz gibi geldiği sezon parlayan sonra performansı düşen adamlar alıp mükemmel geçirdikleri sezon sonrası takımdan iyi bir fiyata göndermek. tabi burada bizim romantik taraftarlara çok önemli bir görev düşüyor. bu futbolcular gönderilirken ağlamamaları ve yönetime sövmemeleri. çünkü bu adamlar görüyoruz ki sonradan elimizde bir çöplüğe dönüşüyor.

    yok yani selçuk inan'ı sorsalar hâlâ türkiye'deki en iyi ortasaha derim. ama neden? ilk sezonundan sonra en iyi ortasaha olacak ne yaptı bu adam? ya da burak yılmaz. hâlâ nasıl üst üste gol krallıkları yaşadı bu adam aklım almıyor.

    şu an ne yazık ki bu sene için muslera, melo ve sneijder dışında hiç kimseye güvenemiyorum. eğer takım toparlanmazsa ve böyle devam ederse kendi kendimizi avrupa'dan bir kaç sene men edebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın