• 192
    doğaldır.
    türk milletinin yapısı böyledir.
    sabretmeyi bilmez. kaybetmeyi de bilmez. gerçi kazanmayı da bilmez.
    25 ağustos 2014 fenerbahçe maçı'na gelince ligin en oturmuş ve organize kadrosuna karşı oynadık. üstelik an itibarıyla görünür bir sorunları da yok kadro mühendisliği açısından. sahada galatasaray takımı adına tek güzel şey en kötü halimizde bile kaybetmedik. prandelli'nin takımı henüz hazır değil. bir de hazır olduğunda değerlendirmek lazım. futbolcu performanslarından ise muslera, olcan ve chedjou olumluydu.

    fakat galatasaray sözlük'ün bilmesi gereken şey bu takımın ağır idmanlar yemesi ve henüz taktik anlamında hazır olmadığı için biraz zamana ihtiyaç duyduğudur. oyuncularımızı asmaya gerek yok. selçuk kötüyse dinlenir, telles kötüyse dinlenir.

    ancak prandelli'nin ne yapıp edip defansımızı oyuna sokmaya başlaması lazım. bunu beceremezsek ibrahimovic'i bile alsak aynı oyunu oynamaya devam ederiz. zaten örnek vermeye gerek yok, geçen sezon drogba ile olan da buydu. bu takımın eksiği forvet falan değil. drogba varken de aynı oyunu oynuyorduk. bu takımın sorunu defansın oyunun içine hiç girmemesi. sebebi selçuk ve melo mu, beklerin oyunu genişletememesi mi, defans bölgemizde pas istasyonu olacak futbolcumuzun olmaması mı bilemiyorum. bana göre hepsi. ancak çözülmeyecek sorunlar gibi de gelmiyor. bir defa bekir'in topla fink attığını görüp semih ve chedjou'nun bu performansının doğal olduğunu düşünmek anlamsız. ancak teknik direktörümüzün takımın hatlarını birbirine yaklaştırıp oyuncuları pas alacak kısa koşuları yapmaya zorlaması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın