• 788
    olaya çok basit bir örnekle başlamak istiyorum. burak yılmaz yaptığı işin profesyonelliğinden dolayı eleştirilere dik durmalı diyoruz her fırsatta ancak bir süre sonra futbolcudan gelen tepkiye hepimiz hak veriyoruz insandır diyoruz insandır.

    evet burası galatasaray sözlük evet burada siyaset olmamali ancak ülkemizde bir şekilde fikir üretmeye izin verilemezken, karşıt olanı ötekileştirirken, karşıt olan terörist yerine koyulurken ve insanların canı bu kadar yanarken insan diyorum duyguları ağır basabilir her dönem mantıklı düşünmeyebilir. insan üzülebilir,sevinebilir bu bizi insan yapan yegane duygulardan ilk sırada gelenleridir.

    2-3 kendini bilmezin diplomasi savaşı için türk-kürt milleti farketmeden insanların bu kadar öldüğü, insan hayatının bu kadar hiçe sayıldığı bir ülke ve dünyada insanlar duygu patlaması yaşayabilir. futbolcu sakatlandığında, takımımız yenildiğinde bizi insan yapan duygular bu kadar ağır basabiliyorsa ölüm her açıdan farklı olur diye düşünüyorum hele ki böyle bir ucuz ölüm.

    yapma hayrettin abimizin ceza aldığı entry başlığına bakacak olursak (bkz: sözlük sinirlenme duvarı) yani yolunda gitmeyen bir şeyler var sözlük. bu adam çıldırmış bu adam yakınını saçma sapan nedenler yüzünden kaybetmiş. lafa gelince hepimiz teselli ederiz ancak o acıyı yaşayan bilir diye düşünüyorum.

    yazar alımları için tek tek inceleme yapan moderatörlerimiz elinde ki yazarlarada sahip çıkmalı diye düşünüyorum. cezayı haketmiştir hak etmemiştir önemli değil bu hususta. daha önce aynı entrylere ne kadar ceza verildi ? verilen ceza adil mi ? kendilerine sormalarını bekliyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın