• 95
    gezi olayları sırasında sozlukte antin kuntin konulardan dolayı yazma taraftarı olmayan bir adamdım. zaten ne yazsamda silinmesi çok uzun sürmemekte (bu bir eleştri değildir benim kurallar dahilinde yazamama kapasitem- ya niteliksiz oluyor ya tanım içermiyor vsvs..). tabiki tüm kurallara saygılıyım ve silinmesine de tepki göstermedim. ama buralar insanlarla zenginleşen , renklenen altyapıya sahip yerler. galatasaraya karşı ters bir yazı olmadıgı sürece herşeyin paylaşıldıgı konuşulabildiği platformlar olmalı yoksa 15-20 kişiyi geçmeyen yazar kadrosuyla görünen zenginlik edası taşır.siyaset hayatın hernoktasında var olan bir olgu , demirören bile bunun net örneği (spordan örnek verelim). toplumsal olaylarda ilk gundem maddesidir hayatın , örneğin soma , örneğin 5 şehit... soma da suçlu olabilecek adamlara nasıl sövüyorsak , 5 şehit (burada rakama takılmayın ya da 5 insan kaybettiğimizde de haklı tepkileri dile getirirken ağır cümleler kurulur çok normaldir. burayı - o duvarı arkadaşı dostu olarak görür ve içinden geleni paylaşır.bunu herkes yapar zaten bende yazmayan bir adam olarak yapıyorum şu anda.
    cezasıydı yazısıydı ismiydi öneminden çok buraları öldürmeyecek daha da güçlendirecek , özgürleştirecek , sıcaklaştıracak modlar önemli. tabiki bazen hop dur demekte gerekebilir ama arkadışını dostunu dinlersin tartışırsın elbet birileri birilerini ikna eder-yoksa kaçar gider insanlar benim gibi ,sizin gibi..neyse yazmıyoruz dedik saçmaladık biraz(niteliksiz entry sınıfına daldık yine)
    sağlıcakla kalın , 6 ayında bi önemi yok bence adam gider dostlarıyla arkadaşlarıyla pyalaşır düşüncelerini..sonra da biri çıkar bunlar hep parelel yapının işleri der..aaa neyse
App Store'dan indirin Google Play'den alın