resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6226
    kendisini savunanlar "forvet adam, 50 gol atmış daha ne işte :s:s" şeklinde bir tutulma yaşıyorlar maalesef. biz bu adam gol atamıyor demiyoruz ki zaten, senede 15-20 golü var eyvallah, ama şöyle bir geçmişe dönelim. burak gelmeden önceki sezonda selçuk, melo gibi ekstra skorerleriyle çok gol atan bir galatasaray mı yoksa geçtiğimiz iki sezondaki gibi herkesin koşu yapan burak'ı beslemeye çalıştığı bir düzen mi? ben şahsen birincisini seçerim.

    nedenlerine gelince;

    1) burak maalesef topu alıp saklayacak kanada veya ortadan koşu yapan arkadaşına aktaracak bir oyuncu değil. takım atağa çıkarken ileride istasyon görevi görecek bir forvet çok ama çok önemlidir bunu unutmayın.

    2) aşırı duygusal bir oyuncu, maç içinde herhangi bir şeyden etkilenip oyuna küsebiliyor. bu bitiriciliğine de olumsuz yansıyor.

    3) saçma sapan faul ve ofsaytleriyle her maç en az 10 kere oyunun durmasına neden oluyor, bu da hızımızı kesiyor.

    4) kafa toplarında etkisiz. ne top indiriyor ne de ortalara iyi bir şekilde vurabiliyor. 12/13 sezonunda bir aralar art arda kafayla goller attı ama ondan sonra ve özellikle geçen sezon bir forvetten beklenmeyecek derecede kötü vuruşlar yaptı.

    sonuç olarak bu adam galatasaray futbolcusu eyvallah, bu formayı giydiği sürece, bu formaya hizmet ettiği sürece başımızın tacı. fakat olmayacak duaya da amin demenin lüzumu yok. burak olduğu sürece pas oyunlarıyla rakibini şaşırtan, topa sahip, oyunu rakip sahaya yıkan bir galatasaray göremeyeceğiz...

    nereden mi biliyorum? falcı değilim, alim de değilim sadece geçmişi iyi tahlil edip ondan ders çıkarabilecek kapasitedeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın