resim
Joel Nathaniel Campbell Samuels
Takım:LD Alajuelense
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:32
Boy:1.78
Uyruk:Kosta Rika
  • 116
    wenger ilginç bir adam.
    hani böyle efsanevi über üniversitelerimizde hocalar vardır. sorularında "x konusuyla ilgili yorumunuzu yazınız" derler ama aslında istedikleri kendi yorumlarıdır; işte wenger de böyle bir adam. efsane bir hoca, büyük bir isim, elbette tutup da kendisini aklımca küçümseyecek değilim ama inatla kendi yorumunu isteyen hocadır.
    doğru, arsenal'in kendisine ihtiyacı var.
    doğru, forma şansı bulabilecekse campbell için arsenal'de kalması, pl'nin en önemli takımlarından birisi olması bakımından, bize gelmesinden daha iyi olacaktır kendisi için.
    ama arsenal'de kalırsa bile bence wenger belli özelliklerini yontmasını-kullanmamasını isteyecek, hiç yapmadığı işleriyse yapmasını salık verecektir.
    campbell kalıp kalmama kararını, bunları da düşünerek vermeli bence.
    bence wenger, campbell'ın arsenal ayarında bir futbolcu olduğuna kesin olarak kanaat getirdi ama dediğim gibi, talimatlarını yerine getirip getiremeyeceğinden hâlâ emin değil.
    ve bence campbell daha yetenekli olmasına rağmen, wenger giroud'yu, belirttiğim sebeplerden ötürü daha çok tercih edecektir.
    bu noktada, abuk-sabuk bir kiralama bedeli talep etmezlerse, bize kiralık gelmesi, kariyeri açısından en mantıklı hamle olacaktır.
    rahatlıkla forma şansı bulabileceği, cesare prandelli yönetiminde, şampiyonlar liginde en az 6 maç oynayacağı garanti bir takım.
    galatasaraylı olduğum için değil ama wenger'i biraz tanıyorsam, kendisinin yerinde olsam koşarak bize gelirdim.
    çünkü pl'de başka bir takıma gitsen, hem şl tecrübesinden mahrum kalacaksın, hem cesare prandelli tecrübesinden mahrum kalacaksın, hem de forma şansın kesin değil.
    velhasıl, hem kendisi, hem bizim için, aslında hem de arsenal için en hayırlısı, kendisinin satın alma seçenekli bir sözleşmeyle galatasaray'ımıza gelmesi.
    ki bence iş de buralara geldi. artık o satın alma seçeneğinin boyutunda pazarlıklar dönüyor bence.
    wenger'in de kafası belirttiğim sebeplerle tam da bu noktalarda karışık.
    campbell'ın topçuluğundan emin. profesyonelliğinden emin. ama sistemine uyum sağlayıp sağlayamayacağından emin değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın