resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6199
    demba ba'dan da diğerlerinden de daha fazla gol atıp gol kralı olacaktır. afedersiniz sokayım özelliğine, top kontrolüne falan tamam beni de deli ediyor bazen yalan yok. ama forvet oyuncusunun görevi gol atmaktır, gol atamıyorsa neyleyim top kontrolünü, driblingini?

    bir de şu çıktı şimdilerde tek forvet oynuyor atacak tabi yahu bir forvet için tek forvet oynamayı daha mı kolay sanıyorsun sen? en az 2 defans oyuncusunun öncelikli görevi seni durdurmak. yanında savunmayı rahatsız eden, bir oyuncuyu üstüne çekip seni rahatlatabilen bir arkadaşın yok.

    neyse arkadaşlar benim size naçizane tavsiyem burak'ı eleştirin, kötü özelliklerini eleştirin. ama yeri gelince de övmeyi bilin. bizim toplumun geneline yayılmış bir durum bu. bu adam 2 sezon önce şampiyonlar ligi gibi bir yerde grup aşamalarının en iyi oyuncusu seçildi. kimse kendisini kandırmasın. bugün konuşanlar o gün sustu. delikanlı gibi söyleyin hanginiz helal olsun dediniz adamın en iyi döneminde. kötü, kötü, kötü, kötü. adamda ne özgüven bıraktınız ne başka bir şey. nefretiniz gözlerinizi o kadar bürümüş ki çok para kazanıyor futbolcuya sövmek hakkımız diyenler bile çıktı. yapmayın allah aşkına.

    ben de isterim ne bileyim bir van persie olsa ibrahimovic olsa ama yok işte. ne bütçemiz el veriyor ne yabancı sınırı. o yüzden artık şu adama biraz destek olun, nefretiniz galatasaray sevginizin önüne geçmesin. evet nefret diyorum. çünkü siz eleştirmiyorsunuz nefretinizi kusuyorsunuz. bu adama gittiği her stadda ağız dolusu küfür ediliyor bunlar koymaz burak'a ama aynı amaç uğruna çabaladığı insanlar kendisine bir hainmiş gibi davranırsa, küfredirse o çok koyar işte adama. emin olun hepinizden daha fazla gol atmak istiyor bu adam. ama sırtındaki baskı yetmiyormuş gibi bir de siz yük olmayın bu adama.

    son olarak belki buralara bakıyorsundur burak, elini kalbine koy milyonlarca taraftar seninle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın