2014-15 UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off İlk Maçı
21:45 Atatürk Olimpiyat Stadyumu
0 - 0
  • 60
    beşiktaş'in kazanmasını istemediğim için beyinsiz olduğumu öğrenmeme sebep veren maç. stevie g'de fazlasıyla var galiba. o yüzden problem yok. ortalamamızı tek başına tavana eriştirir.

    en tutulduğum tavırdır bu. biriyle aynı görüşte değilsen hakaret et, bağır, çağır, sindir... insanlar bu yüzden daha yirmi yıl önce otel yaktı gerçi bu memlekette. farklılıklara tahammülün bu seviyelerde olduğu, dondurmanın fuhuşa sebep olduğu bir memleketiz sonuçta. bu hakaretler normal. bıçağı kapıp üzerimize saldırmadığına şükredelim.

    isteyen destekler, isteyen desteklemez. kime ne oluyorsa?

    ben desteklemiyorum. şikeyi hasır altı eden, ırkçı yabancı kuralları koyan, dibine kadar siyasete bulaşmış, taraftarlık kültüründen bî-haber, şiddetle futbolu iç içe geçirmiş, her maçta oyuncuların üzerine çakmak, bozuk para, hatta bıçak atan, futbol uğruna hâlâ insan öldürülen, yılda beş maç yapacak teknik direktrüne yıllık beş milyon veren bir futbol ülkesinin avrupa'da başarılı olmasını istemiyorum. böyle vizyonsuz, hukuksuz bir memleketin başarılı olmaması gerekiyor çünkü.

    sebebini hâlâ bilmiyorum, ama uefa bize fazla toleranslı davranıyor. onlar da temiz değiller belki. ama türkiye ülke olarak bence avrupa arenasında futbol oynamayı hak etmiyor. o yüzden milli takım kimle oynarsa onu desteklerim. şikeye ve bu ırkçı futbol yasalarına destek verenler kimle oynarsa onu desteklerim. benim için ilkeler, başarıdan, çıkardan daha önce gelir. sizin için farklıysa insanları beyin yoksunluğuyla suçlamaya devam edebilirsiniz. bu topraklarda normal. başbakan milletin dinine, milli / etnik kimliğine bakıp adam yuhalatıyor. çok normal. norm bu olduğu için de türkiye kazansın istemiyorum. gerçi beyinsizim işte. tüm sorun bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın