resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 1274
    not: bu entry, #154353 nolu entrynin okunması üzerine deliren yazarın, içinden geçenleri aktarma ihtiyacıyla doğmuştur.

    takıma geldiğinden beri hepimizi uyuttuğunu zannediyorsun, bi halt demiyoruz. futbolcularımız eşek gibi çalışırken kıçını kaldırıp kampa katılma zahmetinde bulunmuyorsun, suratına tükürmüyoruz. keyfin olursa oynama zahmetine katlanıyorsun yine bi halt dediğimiz yok. ulan ayıp be, çok futbolcu gördük de bu kadar şerefsizini ilk kez görüyorum. çalışmalar başladığından beri senin yüzünden başımız ağrıyor, yapabileceğimizin en iyisini yapıp seni takıma almayacağımızı açıklıyoruz; senin yaptığın ne? sanki başarıda katkın var. allah belanı versin lincoln, başka bir şey diyemiyorum sana. yüzsüzlüğün, terbiyesizliğin, ahlaksızlığın böylesini gerçekten görmemiştim. sırtındaki formanın hatrına sustum, adının altına entry girmemeye karar verdim; şu yaptığınla kendime verdiğim bütün sözleri bozdurdun bana, helal olsun.

    kampa katılmış olsaydın da bir şey farketmezdi hani. sen en büyüksün, süpersin, mükemmelsin ya; gitmezdin o kadar yol. yormazdın kendini. gidip tatilini yapardın lüks mekanlarda. sen kimsin ki "aldığımız sonuç iyi" diyebiliyorsun? sen bu kulübün neresine layık gördün kendini de "biz" diyebildin? git de kendi yalakaların avutsun seni. dünyanın lideriymişsin gibi davranıp kıçını kaldırsınlar. git de rahat bırak bizi, huzurumuzu bozma. yaptıklarından ben bir galatasaraylı olarak utanç duyuyorum. git de daha fazla utandırma beni. hak etmediğin o forma hakkında daha fazla konuşup rezil etme kendini. belki hala seni sevenler vardır, bırak onlar seni sevmeye devam etsinler. daha fazla alçalma ki, onları da kaybetme. defol git lincoln.

    peşin edit: bu yazar, herkes lincoln'ü eleştirirken bu adamın arkasında durmuş, iyi futbol oynadığını hep savunmuştur. bugün lincoln hakkında hissettikleri yukarıdaki entryden rahatlıkla görülebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın