resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6177
    pek idealist yazarlarimiz tarafindan taraftarla girdigi munakasa yuzunden yerden yere vurulan futbolcumuz. kendisi galatasarayin futbolcusudur, gecen sene butun medya uzerine oynamistir, deplasman maclarinda butun tribunler hirsiz burak diye bagirmis, yuzune caki ve baska bir suru yabanci madde atmistir, rakip takim taraftarlari her mac pozisyonlarindan videolar cikartip internete surmustur yok kendini yere atti yok dirsek atti diyerek.
    kendi taraftari destek vermeyecekse bu adama kim destek verecek sizlere tek sorum budur. bu adam silah zoruyla mi zam aldi? zorla mi transfer ettirdi kendini, zorla mi oynattiriyor?
    sampiyonlar liginde galatasaray forveti olacak yetenegi yoktur(sampiyonlar liginin zirvesindeki takimlarla yapilan maclari kastediyorum, cluj ile degil.), bunu kimseyle tartismam. ancak bu adami takimin bir numarali gol ayagi olarak belirleyen yonetimdir. bu durumun dogru/yanlis oldugunu tartismaksizin bu sezon artik degismeyecek oldugunu hepimizin kabul etmesi gerek. 14/15 sezonunda burak ilk 11 deki tek forvetimizdir. butun herkesin bildigi ama gormezden geldigi bu gerceklerden sonra hala daha kufur edip moralini, performansini asagi cekmeye devam edecek olanlarin takima bir faydasi dokunmayacaktir. cunku sen kufur etsen de etmesen de kadrondaki en cok kazanan ve en cok gol atmis forvet buraktir. sevildigi, guven duyuldugu surece de ligimizde gayet yeterli performansi gosterir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın