resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6166
    dün sadece eksik yaptığı şey, cantona gibi uçan tekme atmamasıdır. onu da atsaydı o zaman kalbimde yeri farklı olurdu.

    öncelikle şunu anlamakta fayda var. adam eleştiri yapılıyor diye taraftarın ( taraftar bile değil o kişilik ) üzerine yürümüyor. orada olanların yazdıklarına bakılırsa, adamın bitmek bilmeyen küfürlerinden sonra, oyundan çıkarken ( maç esnasında değil bu da önemli) gidip tepkisini gösteriyor ki haklı olarak. o küfür edenden de daha delikanlıymış.

    sektörde bu kadar para dönmesi elbet rahatsız edici ve zıvanadan çıkan bir durum. futbolu öldürdü resmen ama futbolculara kazandığı para üzerinden giydirmek saçmalık. onlardan önce bu parayı kazanmalarını sağlayan büyüklere laf etmek lazım.

    sen kendini taraftar olarak görüp "ben haklıyım", "ben küfür ederim" tavrında takılırsan burak yapamadı ama bir gün gelir kafana uçan tekmeyi atar. atsın da zaten. eleştir, protesto et, tepkini ver en doğal hakkın ama adama küfür edemezsin. ha edeceğin durumda olur. takımı, seni satar aynı (bkz: selçuk inan) gibi. maç esnasında bırakıp gider seni o zaman her türlü küfürü hakeder. burak böyle mi yapmıştır? gol kaçırdı diye bu kadar kin, tepki niye? eyy güzel kardeşim, cantona fotoğrafı paylaşıp "ne güzel yeaa" diye yazarken, söylerken; senin futbolcun daha hafifini yapınca hemen asma. bir düşün neden yaptığını. keşke burak o sapık insanın ağzına bir uçan tekme geçirseydi.

    taraftar da futbolcu da her zaman haklı değildir. durum karşısında haklı olan vardır, bu ne iş yaptığına bakmaz. dün burak'a küfür edip ortamı geren sonra da sadece "taraftar" olduğu için savunulan adam haksızdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın