• 10513
    forvet alınacağını düşündüğüm takımımdır. biz ekran başından bu kadar bariz görebiliyorsak bu eksiği cesare prandelli ve ünal aysal'da çok rahat görebiliyordur.

    2011-2012 sezonunda hatırlarsanız iyi bir ruh yakalamıştık ancak ne doğru düzgün kanat oyuncumuz ne de 10 numara pozisyonunda oynayabilecek yaratıcı orta sahamız vardı. bu seneye baktığımızda ise 4-2-3-1'i geçerli taktik olarak kullandığımızda kanatlarımız da ki mevcut oyuncu sayısı bile bu lig için fazlasıyla yeterlidir.

    (bkz: aydın yılmaz)
    (bkz: nordin amrabat)
    (bkz: armindo tue na bangna bruma)
    (bkz: olcan adın)
    (bkz: yasin öztekin)
    (bkz: hamit altıntop)

    ve 10 numara pozisyonunda dünya standartlarında kabul görmüş olan şeker portakalımız
    (bkz: wesley sneijder)

    dönem içi formsuzluklar, sakatlıklar olabilecektir. bugun ki duruma baktığımızda ikinci ve üçüncü bölge yani orta saha forvet hattı arasında ciddi kopukluklar yaşandı ta ki wesley girene kadar.kanat futbolcularımız sneijder'e uyum sağladıkça hucüm hızımız ve kalitemiz daha ileri seviyeye artacaktır ve ortasaha-forvet hattımız birbirine daha yakın olacağından dolayı sadece forvet oyuncularımız değil kanat oyuncularımızda gole yakın olacaktır.

    geçen sene bana göre yaptığımız yanlış teknik adam seçiminden kurtulmuş ve sezona kendini bilen macera aramayan teknik adamla başlamışken.bu kadro ve alternatifleri türkiye ligini fersah fersah şampiyon götürür yapmamız gereken sadece sabretmek. kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmalarda taraftar olarak gazı verir ve oynanan futbolu bir tık öteye götürebilirsek herşey takımımız için daha iyi olacaktır.

    (bkz: inanın, demiş nazım. güzel günler göreceğiz, güneşli günler göreceğiz demiş. inandık bir kere göreceğiz o halde.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın