• 713
    hatırlarsınız, bir akvali vardı, bu halkın vergileriyle maaşını alan fakat devletin valisi değil, tayyiban valisi, dersim'de yolu-suyu olmayan köylere akepe propagandası adına çamaşır makinaları dağıtmıştı.

    mustafa yaman.
    http://www.radikal.com.tr/...asir_makinesi-920585

    şimdi bu namussuz vali, -evet, namussuz bir hakaret veya sövme değildir-, kırklareli'nde, istasyon caddesi'nde her zaman asılı olan yıpranmış atatürk posterlerinin yenilenmesi sırasında, güvenlik sebebiyle yeni poster asılmasını engellemiş.
    görevini yapan belediye çalışanlarını gözaltına aldırmış akpolislere.
    http://trakyahaberleri.com/...ri-astirilmiyor.html

    şimdi bekliyoruz bakalım, "90 yıl önce gavur adetleri dayatıldı" diye, "camiler ahır oldu" diye yalan yazmaktan çekinmeyen yalancı yazarlar neler söyleyecek.
    bekliyoruz bakalım, namussuzlara namussuz dediğimiz için ceza veren sözlük yöneticileri, yalan-yanlış şeyler yazılmasına müsaade edecekler mi?
    bekliyoruz bakalım, yalancılığı düşünce özgürlüğü diye pazarlamaya kalkan çakma özgürlük savaşçıları, posterden korkan, görevini kötüye kullanan, maaşını ödeyen halkın değil bir partinin valiliğini yapan bu vali ve uyguladığı faşizm için ne söyleyecekler?

    ben söyleyeyim.
    ya kıvıracaklar.
    ya da görmezden gelecekler.
    bunlar öyle yüzsüz, öyle namussuzdurlar ki, kendini atatürkçü tanımlamayan insanları bile çileden çıkartırlar.

    buyrun bakalım kim kime neyi dayatıyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın