• 710
    her kaybedilen seçim sonrası öz eleştiri yapmak yerine "vay aziz nesin şöyle demişti, vay kuş sıçınca piyango bileti alan milletten ne beklersin" tarzı yorumları yapan bu üstün zekalı arkadaşlara ayar oluyorum sözlük. lan mal sen bir önce kendi öz eleştirini yap. lan bu adamlar hala niye bu herife oy veriyorlar diye bir düşün ya. siz böyle davrandıkça bu akpliler de sizinle daha çok dalga geçecekler.
    ben üç adayın üçünden de hazzetmeyen, mevcut partiler arasında oy verecek parti bulamayan bir insan evladı olarak gözlemlerimi yapayım.

    chp: insanları aşağılamaktan vazgeçip onları nasıl kazanırızı düşünmeye başlamadan; insanların gözündeki sosyete partisi imajını kırmadan hiç bir şekilde yükselemezler.

    mhp: başına adam gibi bir lider gelmeden; dışarıdaki oto b.ka kavga eden aşırı milliyetçi insanların partisi imajını kırmadan; saçma sapan hayaller peşinde koşmaktan vazgeçip gerçek dünyaya dönmeden hiç bir şekilde yükselemezler.

    hdp-bdp: kürt milliyetçiliğinden vazgeçmeden; insanlara kendilerini daha iyi ifade etmeden hiç bir şekilde yükselemezler.

    diğerleri: yorumsuz....
App Store'dan indirin Google Play'den alın