• 3033
    gerçekten 3. sene ard arda şampiyonlar liginde gruplara kalıyoruz ve bütün yayın gelirlerini alarak katılıyoruz ( arsenal tabikide eler beşiktaş'ı )

    ciddi anlamda klübün para kazandığını düşünüyorum taraftar olsun, kombinesi olsun sadece geçen sene şampiyon olamadık ayrıca bu 3 sene içerisinde bi onun parasını alamadık, dünyanın parasını kazandı bu kulüp 3 sene içerisinde bu paralar nerelere gidiyor ? tamam borç morç ödüyoruz da hiç mi rahatlama yok ? kulübün geliri giderini çok bilmiyorum ama, geliri gerçekten sağlam türkiyenin en çok kazanan kulübüdür bu 3 sene içerisinde, gider olarak oyuncu maaşlarını ciddi anlamda çok veriyoruz orası bi gerçek. eleştirmiyorum çok içine girerek ama oyuncu maaşlarımız yüksek.
    transfer yaptık bonservis ödedik desem yok onuda yapmadık. ha mal gibi amrabat'a dünyanın parasını saydık. 3milyon euroluk futbolcu değilken, chedjouya 6milyon euro verdik, 6 milyon euro'luk bi katkı alamadık ama en azından amrabat gibi değil bence, sonra ne bileyim sneijder'e verdik 7.5, anasının ak sütü gibi helal olsun çok fazlasını aldık 2 senede, bonservis bedelleri de bu, ha bruma'ya iyi ödedik bonservis bedeli, ama normal o çocuk eder 10milyon euro, bu sene patlama yaparsa yaşı itibariyle en az 30 milyon euro'luk çocuk olur öyle kapasitesi var, muslera'ya falan pek birşey vermedik, selçuk 0, burak'a 5milyon euro verdik. bunlar çok normal zaten.
    bi amrabat gereksiz,

    gerçekten nasıl bu kulüp parasal anlamda rahatlayamadı anlamadım ? fatih terim şampiyon yaptığında bu kulüp para harcamadan şampiyon oldu 2 sene daha böyle gitsin rahatlar dedim. bi geçen sene şampiyon olamadık, hala şampiyonlar liginde oynuyoruz gruplardan çıkıyoruz.

    bence şu an galatasaray futbol kulübü çok rahat sağlam bir forvet'e 20 milyon euro verebilecek kapasitede bir klüp olmalıydı, mesela
    klaas jan huntelaar veya daha bi genç 15-20 milyon euroluk bir forvet alabilecek kapasitede olmalıydı,
    finansal fair play tamam eyvallah anlarım da, ben parasal anlamda da 15-20 milyon euro verebilecek bir kulüp olduğumuz ışığını göremedim kulübümde.
    ha transfer delisi değilim, kadromuz çok çok iyi bakıldığında kağıt üzerinde, sadece şu an galatasaray'ın geldiği noktada yapabilme gücü olması gereken kapasiteden şikayetçiyim. ünal aysalparadan anlarım futboldan anlamam diyordu da, yani inşallah paradan da anlıyordur, yoksa bence galatasaray'ın bu 3 sene içerisinde gelmesi gereken nokta kesinlikle bu olmalıydı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın