• 10432
    4-2-3-1 oynamaktadır.

    4-2-3-1'in en önemli adamı o 3'lünün ortasında oynayan ve hem yanındaki kanatları hem de önündeki forveti pozisyona sokacak adamdır. şu ana kadar bizim takımda burası eksik olduğundan şıno reyiz dönene kadar (özellikle kanatların) gol atamamasını sorgulamamak lazım. zira şıno reyizi modric ile değil emre çolak ile ikame etmiş durumdayız hazırlık maçlarında.

    objektif olarak baktığımızda artık arda turan, emre can ve hakan çalhanoğlu alınamayacağına göre 2 bilemedin 3 nokta atışı transfer ile hem transfer sezonunu kapatabilir hem de başlayacak sezona umutla bakabiliriz.

    herkesin hemfikir olduğu transfere ihtiyaç duyduğu mevkiler forvet ve stoper.

    stoper olarak kesinlikle doria veya balanta demeyeceğim. nitekim her ne kadar fm'de 27 yaşına gelen adamı satmazsa ölecek hastalığından muzdarip isem de yabancı sınırının olduğu bir ligde "gelişmeye açık" 20-22 yaşındaki oyuncudan daha ziyade "kendini ispat etmiş" 25-27 yaşındaki yabancıların alınmasını düşünüyorum. bir bruma'mız var zaten o bize yeter. vidic'i alamadığımız için stoper olarak her zaman söylediğim gibi iki alternatifim var. ömer toprak veya serdar taşçı. objektif olup kimi alırsak alalım şampiyonlar liginde finale yürümek şu anda fanteziden ibaret olduğu için, bizim öncelikle bizi her sene şampiyonlar ligi'ne taşıyacak, kazanan bir takıma ihtiyacımız var ve bu iki arkadaştan birinin alınması halinde defans rotasyonu yakalanacağından yabancı hakkını daha elzem olan forvette kullanma şansımız olacak.

    herkesin aksine takımla oynadığı maçlardan yola çıkarak berk'ten wonderkid olmasını beklemiyorum. gerçi geçen seneki maçlarda kendisinin drogba gibi orta sahaya gelip top alıp gitmesini bekledik, belki takımın rakibi ceza sahasına kapattığı bir gelecekte o bölgede etkili olabilir, ancak eldekinden yola çıkarak bu bölgeye 1.87+ boylu ve bitirici gücü yüksek bir forvet alınması lazım. isim önemli değil (fred ve jo olmadıktan sonra)
App Store'dan indirin Google Play'den alın