resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 9726
    valla bonservisiyle mi gitti, bok servisine mi gitti bilemem ama, ortada büyük bir yanlış anlaşılma veya anlatılma mevcut. arda turan galatasaray'a 10 milyon dolar kazandırdıysa galatasaray da arda'ya şu an yaşadığı hayatı kazandırdı. an itibariyle arda> 10m$. altyapıya verilen önemin bu derece boktan olduğu bir ülkede, kötünün iyisi galatasaray altyapısı olmasaydı, kendisi şu an babasından onu thy'de apron çalışanı olarak işe aldırmasını bekleyen bir genç olarak kalacaktı. ama arda olmasaydı galatasaray çok çok 1 şampiyonluk yaşamazdı, o kadar. bundan ötesi olamaz. gerçek bu ister inanın ister inanmayın orası size kalmış.

    ha bir de efsane demişsiniz, güruhların efsanesi, idolü olmaz, bu siyasi parti sempatizanları arasında bile sıklıkla rastlanılan bir örnek değildir. ortak kişiyi efsane olarak anan kişiler ancak bir araya gelebilir ve o kişiyi efsane olarak sayan veya anan bir topluluk oluşabilir. o yüzden kimin efsanesi olup olmadığı umurumda değildir, bırakın başkalarının efsanesi de sizin umurunuzda olmasın. örneğin bakkal hasan'ın efsanesi mustafa kocabey ise adamı rahat bırakın.

    herşeyi kabul ederim de fenerbahçe tv'ye demeç veren fenerbahçe takımını madrid'de karşılayan insan benim efsanem olamaz. saygı duyarım yaptığını, kendi hayatı der geçerim ama efsanem o-la-maz. bu adama efsane derseniz, metinlerin, gündüzlerin kemiklerini sızlatırsınız. kendisi benim için sıradan bir futbolcudur. umarım takımımla yolları bir daha kesişmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın