resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 9707
    kendisini helikopter mevzusu uzerinden vurmak net cahilliktir.

    bak kardesim, arda diyor ki, bizim paramiz odenmiyorken, ve biz var gucumuzle sampiyonluk icin ugrasirken, yabanci adam parasini zamaninda aliyor, helikoptere bakiniyor.

    2014'e geliyoruz. arda ve diger butun takim arkadaslari parasini zamaninda aldigi icin helikopter de alabilir, f16 da alabilir. takim arkadaslari arda'ya "bak suna biz paramizi alamiyoruz o ne yapiyor" diyemez.

    sampiyonlar ligi finali oynamis, la liga sampiyonu olmus takimin 10 numarasi olarak birakin ne aliyorsa alsin bir zahmet. yine tekrar ediyorum, arda'nin surekli onumuze konulan aciklamasini bile bile anlamak istemeyen adam fazla art niyetlidir. yabanci futbolcu kapi gibi sozlesme imzaliyor, bizim turk futbolcusu ise "abi rakam konusmam sen ne yazarsan" diyor. para gecikince yabanci futbolcun oynamiyor, cekip gidiyor, turk futbolcusu ise yoneticiler tarafindan "ya idare edin biraz daha, yarin vericez" gibi esnaf yalanlarina maruz birakiliyor. ornek istiyorsaniz alin size ribery, alin size hajrovic, dany, lincoln. yiyorsa parasini geciktir. yabanci dusmani degilim ama yabancilari koruyacagim diye de turk dusmanligina luzum yok. maalesef duzen boyle, yoneticisinden futbolcusuna herkes hatali. yoneticiler yabanci futbolcular ile turk futbolcular arasinda ayrimcalik yapmazsa, turk futbolcularin da bu tarz sikayetlerde bulunmalarina gerek kalmaz. kabul edin veya etmeyin, turkiye'deki gercek bu.

    adam felipe luis ve falcao ile kanka. twitter'da gs hesabini takip etmiyor diye elestiren dahi var. takip ettigi yabanci futbolcular felipe luis ve falcao yani atleticolu* kankalari. turk kankalari ise selcuk inan ve burak yilmaz. ama haklisiniz onlar da yeniceriydi, mancini'nin kuyusunu kazmisti falan :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın