• 287
    evde formadan daha çok kamp, express ürünleri, kupalar, bardaklar, anahtarlık vb bir sürü şey var. takımın kaptanı yapılan adam, forma rengine orospu rengi demiş (hiç kızmadım) burada formaya atlet diyorsak hemen kızma. üstünde gs arması olması beyaz renk formanın forma olmayacağı gerçeğini değiştirmez. bu formalar sen ben alalım diye de sunuluyor, sadece oyuncular giyilsin diye değil.

    adidas zamanında çıkan mor formanın koncuna kadar takımını aldım, ki forma alınca şort ve koncunu da alırım her zaman. pardon da sana mı danışacam burada görüşümü belirtirken. nike’ı adidas’tan daha çok severim ama sarı nike forma ve geçen seneki tam parçalı dışında çıkarılan hiçbir nike forma güzel değil “bence”. eminim birçok seçenek sunuyordur nike ama bizimkiler saçma modelleri seçip duruyorlar belli ki.

    nurettin kantarelli ayrılınca mı böyle oldu bilmiyorum ama bizim takımda bir forma anlayışı hiçbir zaman olmadı, parçalıya gereken özeni hiç göstermedik. bir bakıyorsun solda sarı, bir sezon sonra solda bu sefer kırmızı. bir sezon parçalı çıkmıyor falan… aptalca yönetiliyor forma işi. galatasarayformaları bloğunda çalışma yapan arkadaşların örnekleri bile bu seneki formalardan fersah fersah önde.

    ya amk polo yaka bir de düğmeli forma mı olur??
App Store'dan indirin Google Play'den alın