• 62
    "off-side", bunu soyle acabiliriz, oyun alaninin disinda kalan "off" bolume top ayaktan cikmadan once girmis oyuncu ofsayttir.

    bu ofsaytin en temele indirilmis onermesi. aslinda bu aciklamayi yapinca adamlarin ofsayti bicimlendirme sekline saygi duymamak elde degil. butun sporlar icinde bu kadar guzel anlamlandirilmis baska kural var midir bilmiyorum, belki en yakini 3 saniye kurali ile cember alti yayi. pasif ofsayt ise bu oyun alaninin loophole'undan faydalanabillme ugrasisi, modern futbolun icine katilmis en guzel kurallardan. bunun temel aciklamasi ise soyle olabilir, oyun alaninin disinda bekleyen, topun gidecegi yon ve kisi icin fiziksel -geometrik bakis acisiyla- hicbir etkisi olmayan kisi. oyun alanini belirleyen, rakip son hat cizgisini kandirmaya yonelik bu truva ati dogru kullanildiginda trailer oyuncularla cok gol bulunabilir. keske melo daha cok one ciksa:/

    oyunu butun sahadan topun oynanabilirligine ve buradan da takimlarin kapladigi yere indirgemek muthis bir hareket. bu hem oyunu hizlandiran hem de hata yapmamaya/hatayi aramaya mecbur birakan bir cozum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın