• 352
    galatasaray'ımıza peşkeş çektiğim oyun. palermo kariyerimde 4. sezonumu oynadığım kariyerde seria b'de başladığım takımımla 4. sezonumda 2. şampiyonlar ligi'ni oynuyorum. son 2 sezondur serie a'yı 3. bitiriyorum.

    2017 senesindeyim. şampiyonlar ligi grubu'nda rakiplerim borussia dortmund, benfica ve galatasaray. ilk maç içeride dortmund'u tokatladım. 2. maçımda ilk maçın verdiği gazla galatasaray'a karşı rotasyon oyuncularımla çıkmaya karar verdim. hem galatasaray'ı yenmeye çalışmaya gönlüm el vermiyordu hem de lig maçı için asları dinlendirecektim.

    maç ali samiyen spor kompleksi tt arena'daydı. galatasaray her avrupa maçında olduğu gibi etkili ve gümbür gümbür başladı.

    bir duran top organizasyonunda chedjou'yla öne geçti galatasaray. * bilgisayar başında alkışlıyordum sakince.

    2. yarının başında bu sezon büyük umutlarla bir scouting başarısı olarak transfer ettiğim luciano traverso soldan dries mertens'in ortasına yerden temiz bir vuruşla eşitliği sağladı.

    yerimden kımıldamadım. sevinen ve koşturan traverso'ya bilgisayar başında "sevinmeyin lan sevinme piiiiç" diye çığırdım. evet bilgisayar başında.

    79. dakikada kral sahneye çıktı. hamit'in sağ çaprazdan sert şutunu yedek kalecim burak yılmaz'ın önüne tokatladı. kral bitirdi. 3 puan geldi. galatasaray 4 puanla lider. 2. maçta ne yaparım bilmiyorum. bekleyip göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın