resim
Gökhan Töre
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:32
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 547
    öncelikle, emre belözoğlu'nun yıllarca siyasi bağlantılarıyla kaptanlık yaptığı türk milli takımı hiç bir kıstas değildir. eğer türk milli takımını kıstas alıyorsak tunay torundan veya sercan saraer'den fazlası olmayan bir futbolcudur.

    kulüp performansına bakarsak kendisi potansiyelli bir isim olmakla birlikte potansiyelini istikrarlı bir şekilde sahaya yansıtamayan bir isimdir, üstelik bununla birlikte isminin karıştığı olaylar yenilir yutulur cinsten olaylar değillerdir.(u: silah taşıma, arkadaşlarının kafasına silah dayama, sırtından vurulacak kadar silahlı çatışmaya dahil olma gibi)

    bu sebeple de istikrarsız ve henüz tam potansiyeliyle oynayamayan bir oyuncu olarak takımımıza rotasyon oyuncusu rolü haricinde bulunamayacak bir isimdir. peki bizim rotasyon için aldığımız oyuncuya 4 milyon euro verecek bütçemiz var mı? üstelik biz bu transfere dahil olsak, muhtemelen fiyat çok daha yükselecek ve 4 milyon yerine 6-7 milyon eurolar söz konusu olacaktı. bu bir rotasyon oyuncusu için ve sahip olduğu potansiyel için ödeyemeyeceğimiz bir meblağ.

    neden kulüp fiyat yükseltmek için transfer sürecine dahil olmadı sorusu en mantıklı soru olur bu noktada ki bence onu da yaptık ve bu sebeple gökhan beiktaşın sezon başı kampını kaçırdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın