• 47
    kader keita ile ilgili olarak "turkspor.net ne diyorsa o. alınacak ismin zenci olacağını söylemiştik vs..." şeklinde söylemlerde bulunmuş site. şimdi hafızamızı bir yoklayalım.

    galatasaray'ın sağ forvet alacağı bilinen bir şeydi. peki dünyadaki tüm sağ forvetleri gözümüzün önünden geçirelim, %85'i zaten zencidir. kaldı ki zenci olmayanları da***** zaten alamayız. demek ki gelecek adamın zenci olacağını tahmin etmek o kadar da yüksek bir zeka gerektirmiyormuş.

    ikinci olarak sürekli olarak alınacak ismin en fazla 25 yaşında olacağını söylüyorlardı. fakat keita kaç yaşında? 20 gün içinde 28 olacak. nooldu hani bilmiştiniz?

    üçüncü olarak türkçe'niz. mahalle ağzıyla ve bozuk bir türkçe'yle yayın yapan bir sitenin ne tür bir kesime hitap ettiği bellidir.

    dört: bu yıl leo franco dışında hangi haberiniz tuttu? hiç biri. peki hangileri fos çıktı? houllier, senderos, remy... daha sayayım mı?

    beş! kimse size saygın bir galatasaray tarihçisine ve kongre üyesine hakaret etme hakkı vermez. insanlara transfer haberi verme işi kimsenin tekelinde değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın