• 276
    1 sene kadar önce 58 kilo iken ve boyum 173 cm iken başladığım spor. kilo almam gerektiğinin farkındaydım. gainer aldım fakat tiksindim kullanamadım. aralık 20 de başladım ve mart ortasında 65 kilo oldum. hocamın tavsiyesiyle beslenme programı yaptım şimdi, bunları sizinle paylaşmak istiyorum.
    sabah: mısır gevreğiyle kahvaltıya başlangıç. öyle ki, programda 250 gram yazıyor günlük. fakat onu yemek imkansız. koca paketin yarısı. ben onu şöyle ayarlıyordum; kaseye mısır gevreğiyle sütü koyuyordum ve mısır gevrekleri bitince süt bitene kadar ekliyordum. en son kalan sütü tepeme dikmiyordum yani.
    mısır gevreğinden sonra 4 kaynamış yumurtanın ikisi bütün diğerleri sarıları hariç yeniliyor. yanında 1 bardak süt. peynir, zeytin, reçel vesaire ne varsa normal kahvaltı.
    öğlen: okula gittiğim için öğle arası yemekhanede ne varsa bol ekmekle onu yiyordum. öyle yiyordum ki arkadaşlarım yemekhaneyi sömürdün gibisinden şeyler söylüyorlardı.
    okuldan gelince(spor öncesi): 2 kaynamış yumurta ki bu açsanız bütün olur peynirle vesaire, toksanız sadece beyazı. 1 bardak süt daha. ve spora gidiliyor.
    spordan sonra: 300 gram tavuk eti. tavada zevkinize göre baharatlı olabilir. üzerine 80 gramlık küçük ton balıklarından. üzerine, altını çiziyorum bunun üzerine, evde akşam yemekliği olarak ne varsa.
    gece yatarken: 1 bardak daha süt.

    bunlar rutin olarak her gün gerçekleştirdiğim şeylerdendi. yağsız tam 7 kilo aldım. 3 ay gibi kısa bir zamanda. tabi metabolizmaya da bağlı olabilir ben yağ olarak almadım. bunların yanında mesela akşam yemekte ne varsa kısmında, o kısmı yemek yanında bol yoğurtla geçiriyorum. spora gitmeden evde varsa eğer muz yiyordum. zaten futblu hemen bırakmamın ardından yapıştım bu sporu yağsız vücut üzerine kas inşa etmiştim. bodyciler gibi olmadım ama istediğim plaj vücudunu elde etmiştim. tabi okul falan dolayısıyla ben mayısta bırakmak zorunda kaldım bu sporu. şimdi 70 kiloyum ama klasik öss öğrencisi tipindeyim. baya göbek falan. başlayacağım inşallah bu aralar. 1 ayda 80 kilo olurum yağsız.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın