resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5445
    yapılan bazı yorumları hayretle okuduğum futbolcu.

    2-3 sene daha takılsın sonra gider diyen mi ararsın, sabri'yi göndermek takıma ihanet diyen mi ararsın yoksa takım kaptansız, reyizsiz kaldı diyen mi ararsın.

    bazı arkadaşlar gerçekten bir kulübü teknik ve idari anlamda yönetmeyi fm oynamayla, fifa'da kariyer açmayla falan karıştırıyor. tabi orada oynatmadığınız ama satamayacağınız oyuncuları alıyosunuz 18 dışına, öylece duruyor. gerçek hayatta da öyle olmasını bekliyorsunuz.

    bu adam 14 sene galatasarayda forma giymesine rağmen ;
    1. galatasaray'da oynayacak yetenekte değil.
    2. galatasaray'da oynayacak oyun bilgisi yok.
    3. galatasaray kadrosunun gençleşme evresinde kendisine yer bulacak yaşta değil.
    4. karakter olarak yerlisi yabancısı kenetlenmemiz gereken yerde birleştirici unsur değil. daha ziyade senelerdir gidip gelen yabancı oyuncu sirkülasyonunda kulüpte kalan bir türk olarak yerli oyuncuları temsilen ayrıştırıcı bir unsur.

    efendim, galatasaray vefasız, sabri'ye jübile yapmıyormuş, çok ayıp ediyormuş ; galatasaray futbolculara jübile yapma, gönlünü hoş etme yeri değil önce onu bi kavrayın. geçen sene futbolu bırakması gereken adam fazladan para kazanmak için 5 sene daha oynuyorsa anadolu kulübüne gidecek. aynı boku hasan şaş'ta yedi, alkışlayarak değil yuhlayanarak ayrıldı. verimin düştüğünde bırak demiyorum ama takıma yarardan çok zararın dokunmaya başladığında ben bırakıyorum diyeceksin. o zaman kulüp sana jubileni de yapar, hakkını da teslim eder.

    sabri'dir, galatasaray'lıdır, bizdendir... kulübün sever, bağlılık gösterir. bugün baş tacı ettiğimiz arda'nın yaptıklarının, söylediklerinin onda birini söylemez. ama galatasaray takımında oynamak için yeterli değildir. bu kadar basit. arada bir sonradan oyuna girip dinamizm getiriyor diye 30 yaşındaki futbolcu kadroda mı kalırmış amk. ayrıca geçen sene terim gittikten, mancini geldikten sonra takım içinde ne bok yediğini de bilmiyoruz. sonuçta fatih terim'in olmadığı, yeni gelmiş yabancı hocanın olduğu yerde sabri'nin borusu da ötmüş olabilir. bunları idari yapı idrak edip biletini kesmişte olabilir.

    sonuç olarak her iki taraf içinde hayırlı oldu. galatasaray'da, sabri'de yoluna baksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın