• 8202
    eleştirmek için eleştiren bir dünya kişinin mevcut olduğu sözlük. bende mi sorun var anlamıyorum. ne takım ne yönetim ne yapılsa bu arkadaşlara yaranılmıyor. yeni polemik sneijder satılırsa yok şunu yaparım bunu yaparım. lan adamı alırken 20milyona serbest kalır maddesini koymuşuz teklif gelirse 20milyon senin reddetme şansın yok sneijder'de kabul ederse gider bu kadar basit. bunda yönetim napsın? gerçi sizde haklısınız şimdi teklif gelmemsi için menajerlerde ki gibi oyuncuya ceza verirsiniz formunu düşürürsünüz dimi...

    diğer konu basketbol. burada da aynı şekilde dünyanın en büyüklerinden biri cska her ne kadar kadrosu dağılmış olsa da yine çok iyiler her oyuncunun hayalini süslüyorlar marko paşa niye gitti. ulan düşün sen galatasaray da oynuyorsun real madrid'den teklif geliyor naparsın. kesin kalırsın eminim. buda aynı şekilde adam tercih yapmış napıcaksın.

    diğer olay sabri. haberin gerçek olduğu varsayıyım. sene boyunca ne gereksizliği kaldı ne top oynamaması. galatasaray'a yakışmıyor yok gönderilim yok şunu yapalım şimdi bir uyduruk haberde herkesin gözünde messi oldu. sabri olmazsa galatasaray biter moduna geçildi. eee hani beğenmiyordunuz hani çöptü bu adam. tutarlılık 0. biraz tutarlı olun biraz.

    nese en azından içimdekileri yazdım valla okuyasım gelmiyor çoğu başlığı. bakıyorum ilk entry sonra direk geç. sırf kötülemek için kötüleyin. teknik direktör'e allahtan bok atılmadı. ona da 3 milyon vs versek eski teknik direktörlerin fanları laf ederdi kesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın