resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 9632
    taraftarın gereksiz romantik olduğunun ispatı futbolculardan biridir. sevgili arkadaşlar, arda turan ve bu sözlükte adı geçen bütün futbolcular, bu işi para için yapıyorlar. profesyoneller. bugün arda turan'a sövmekte olan taraftarı bazı gerçeklerle yüzleştirmek isterim. şu anda taraftarın genelinin sevdiği, yaşına rağmen takımda görmek istediği necati ateş, bugün aziz yıldırım çağırsa gitmez mi, al sana şu kadar para, bir sene bizde oyna dese fenerbahçe'de oynamaz mı? oynamaz diyenler yanılıyor, bal gibi de oynar.

    hani sahadaki biz diyerek sevdiğimiz bir futbolcumuz var, melo, alıp almamakta kararsız kaldığımız dönemde çağırılsaydı fenerbahçe'ye gitmeyecek miydi sizce?

    bakın şöyle söyleyeyim, koca galatasaray tarihinde, fenerbahçe'nin daha yüksek meblağlı teklifine hayır diyecek sporcu sayısı iki elin parmaklarını geçmez. onların çoğu da takım aşkından ziyade, camianın gözündeki imajlarını zedelememek için veya emekliliklerinde bir kapıları olsun diye düşünerek gitmezler.

    bir gün arda turan'ı da fb forması ile görebiliriz, fatih terim'i de fb teknik direktörü görebiliriz, bu kimseyi şaşırtmasın.

    bu sebeple, arda turan'a ne kızmaya, ne de başımızın tacı etmeye gerek var. bir zamanlar formamızı giymiş bir futbolcudur diyelim, aktif türk futbolcular içinde en başarılı ismin altyapımızdan çıkmasıyla övünelim, o kadar. paranın bu kadar ilah edildiği böyle bir dönemde, duyguları abartmanın hiç ama hiç gereği yok.

    ekleme: geçmişten bir anı, lisanslı voleybolcuydum, oynadığım takım tüm altyapısını kapatınca kulüpsüz kaldım. galatasaray'a gitmek istedim ama olmadı. o dönemde fb'den teklif gelseydi hiç düşünmeden giderdim. kanım sarı-kırmızı akarken fenerbahçe'de oynardım evet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın