• 137
    ünal aysal'ın basketbol takımında tutma nedeni kendisini kalkan olarak kullanmasıdır, sezon sona erdiğinden beri basketbol şubesi skandallarla çalkalanıyor (özellikle kadın basketbol şubesi) onca basiretsizliğe rağmen bu adam basketbol şube kordinatörü, bunun sorumlusu siz her ne kadar dile getiremesenizde ünal aysal'dır.

    - basketbol takımının hala sponsor bulamaması

    - hem euroleague hem de lig şampiyonu olan kadın basketbol takımının en büyük iki yıldızı alba ve ışıl'ın takımda tutulamaması ve muhtemelen sancho'nun da takımdan gidecek olması

    - nikolov'un 2 sene geçmesine rağmen lisans alamaması

    - erkek basketbol takımımızın en önemli parçalarından olan marko, cenk ve ender'in sözleşmelerinin uzatılamaması

    - euroleague takımlarının bir çoğu transfer hamlelerini tamamlamışken, bizim için hayati önemde olan pivot ve sg transferlerinin yapılmaması (piyasada bizim isteklerimizi karşılayan boşta olan oyuncu sayısı gün geçtikçe azalıyor)

    bütün bunlardan murat özyer sorumlu diyelim, peki ünal aysal neden bu herifi şubenin başında tutuyor. bu adam ki yıllardır takımın kanını emen, hiç bir yöneticilik başarısı olmayan bir kişi, sırf bağlantılarıyla yıllardır galatasaray üzerinden geçiniyor. ünal başkan kusura bakmasın ama eğer basketbol şubesindeki bu karmaşa devam ederse şampiyonluk maçına çıkmadığımızda söylenen söylentiler haklı çıkacak. bir doğru yaptın başkan unutmaki 4 yanlış bir doğruyu götürür, senin yaptığın yanlışlar o yaptığın doğruyu çoktan götürdü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın