• 3001
    beklenildiği gibi hem yeteri kadar bütçe ayrılmamasından hem takıma başından beri yeteri kadar inanılmamasından hem de ilgisizlikten, tekerlekli sandalye basketbol takımımızdan sonra tarihimizdeki en büyülk başarıyı kazandırmış olan kadın basketbol takımımızın dağılmasına engel olamamışlardır.

    basketboldan sorumlu yöneticimiz kimdir ve ne iş yapar?
    murat özyer denen basiretsiz ne iş yapar?

    avrupa pasaportlu en iyi oyuncu şu anda alba'dır. sözleşmesinin sonuna gelmişken küçük miktarlar için (bi aykutun aldığı yarım dönem maaşı kadar bile değil) nasıl olur da sözleşmesi uzatılmaz.

    türk pasaportlu en iyi performans gösteren oyuncu ışıl albendir. sözleşmesinin sonuna gelmişken kendisiyle neden ilgilenilmez ve sözleşme önerilmez.

    bu iki isimden sonra bakalım daha kimler gidecek. ne rezaletler, ne fiyaskolar göreceğiz. emeği geçen herkese teşekkürler!!!

    bu takım her türlü kafaya oynar. sorun önümüzdeki sene fener şampiyon olmuş, biz kaybetmişiz değil. sorun yönetilme şeklimiz ve ilgisizlik. son 3 senedir özellikle kadın basketbolunda yaşanan rezilliklerin haddi hesabı yok. buna rağmen değişen hiç bir şey yok. neden bu profesyonelle hesap vermez, neden hesapları sorulmaz, ben işin asıl bu kısmındayım.

    galatasaray sadece futboldan ibaret değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın