• 79
    ben şahsen tuchel'in gelecek adına vaat ettiği umutlarla heyecanlaşmıştım. mainz'ı sıkıştırmak için bi strateji diyenler var. inşallah öyledir.

    ama gelmiyorsa bence stratejimizi bence bir ya da iki yıllık tecrübeli teknik adama yönlendirmemiz lazım. geçiş dönemi gibi görmemiz lazım.

    eldeki adaylar löw, klinsmann, hitzfeld, hollandalılsr advocaat jol, bi de yerliler.

    vural, karaman diyenlere allah akıl fikir versin. iyi ki yönetim bu varoşların elinde değil.

    sonra löw. allah göstermesin. ki zaten kendisi de çalışmak istemiyormuş 1 yıl milli takımdan sonra.

    klinsmann uygun aday olabilir. genç ve başarıya aç. abdcye güzel futbol oynatıyor. ne bileyim bana tam uygun aday değilmiş gibi geliyor fakat biz genç aday istiyorsak en iyisi klinsmann.

    lakin bence şöyle bir strateji daha uygun. tecrübeli bi teknik direktör alırsın. ki benim adayım hitzfeld. 4. yıldız konusunda soru işaretlerini kaldırırsın. bu adamla anlaşırken şartlarını ortaya koyarsın. dersin ki biz bi planlama yapıyoruz.

    buna göre tecrübeli teknik adamla bi yıl şampiyonluğa oynarsın. seneye de tuchel ya da onun gibi genç bi teknik direktörle anlaşırsın. bu seneki teknik direktörü sportif danışman yaparsın. yeni hoca ligi tanımıyor, genç tecrübesiz demez kimse.

    isimler değişebilir ama hitzfeld sonra tuchel şeklinde bi yapılanma şu anki en uygun proje olur. bence hitzfeld şu anki adaylar arasında en iyi teknik direktör.

    mustafa denizli de böyle bir projeyle olabilir. ama ilk hitzfeld. sonra klinsmann. en son tercih denizli.

    ha bunları hocalara kabul ettirebilir misin? çok zor. ama iyi yönetim de farkını burada ortaya koyar. ikna kabiliyetin, proje geliştirme kabiliyetin yoksa o yönetimde ne işin var?

    dediğim gibi bu sene kafamız rahat hitzfeld ile şampiyonluğu kovalayalım. seneye tuchel gelsin. gem baskı olmaz üzerinde hem de hitzfeld danışmanlık yapar. tuchel ile geleceği planlarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın