resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 500
    30 yıl önce derwall'ın yarattığı takımın ve sistemin üzerine konan ve halen bunun ekmeğini yiyen, fenerbahçe'nin başında şikeli, beşiktaş'ın başında rakibi olmadan (en ciddisi sivasspor) şampiyonluk gören, takıma gelecek namına hiçbir şey katmayacak olan, çapı ve vizyonu çalıştığı ülkelerden ve takımlardan belli olan, günümüz avrupa futboluyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, fenerbahçe ile (gerçi o fb terör örgütünün genlerinde olan bir olay) avrupada sıfır çeken, galatasaray'ı avrupada mancini'den bile kötü yönetecek olan, otuz sene öncesinin teknik direktörü.
    biz kuruluş amacından beri yerel ligi tek hedef haline getirmiş bir takım değiliz. zaten kadrodaki futbolcularımızın bu sene şampiyon olmak için ellerinden geleni ardına koymayacaklarından da eminim bunun için denizli gibi adamların bu kulübün kapısından içeri girmesine gerek yok. olay yerli teknik direktörse anadolu'dan herhangi birini (tolunay vs) ya da yerli sayılabilecek şota'yı bile getirmek bundan daha hayırlıdır. yok olay yerli yabancı fark etmiyorsa zaten galatasaray layık birini bulacaktır.
    amacımız ingilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve isme sahip olmak, türk olmayan takımları yenmektir. bunu lütfen hiç unutmayın.

    not:yazdıklarım tolunay ya da şota'yı isterim anlamına gelmiyor aklıma gelen ilk isimleri rastgele söyledim, kim olursa olsun m.denizli olmasın da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın