• 2962
    galatasaray erkek basketbol takımı ile ilgili almış oldukları 2013-2014 sezonu final serisi 7. maça çıkmama kararından sonra gerek ülker kanadından gerekse federasyon kanadından yapılan açıklamalara boyun eğmemesi ve kararın ardını sonuna kadar doldurması gereken yönetim. neden mi? çünkü yaptığını birisi anlamıyorsa sadece ve sadece boşa yorulmuş olursun.

    çıkıp konuş arkadaş.

    1- federasyonun da kabul ettiği bir iki hatanın serinin ikinci maçına nasıl etki ettiğini, maçın bitimine 11 saniye kala takım öndeyken nasıl mağlup tarafa düşürüldüğünü yayınla ve sor. üst düzey maçlarda hakemlik yapıyor diye savunulan hakemin bu pozisyonu nasıl görmediğini bir sor. maçın bitimine 3 saniye kala adeta tartaklanan rüştü nuran'ın pozisyonunu göster ve sor. dünyanın hangi ülkesinde hangi hakemin bu pozisyona sessiz kalabileceğini bir sor. açıklama yapsın çok bilmiş turgay demirel. ve bundan sonra nasıl bu iki hakemin bir arada final maçına atandığını bir sor.

    2- 4. maç sonrası sadece 1 gün sonra kararını açıklayan federasyon neden söz konusu rakip takımın cezası olunca neden bu kadar bekledi? bir sor arkadaş bunun bir açıklamasının illa ki olması lazım değil mi? 5 gün, üstelik de serinin 6. maçının bitmesini neden beklediler? neden söz konusu galatasaray olunca ceza 1 günde açıklanıyorken fb söz konusu olduğunda 5 gün bekleniyor?

    3- saygısızlık yaptığımızı iddia ettikleri emniyet mensuplarının neden ergin ataman'ı salondan o şekilde çıkarmaya çalıştıklarını bir sor. her şey harikaydı da polisler ergin hocaya sevgilerinden mi etrafını sarmış kafasına emniyet şapkası geçirmiş bir şekilde götürüyorlardı? sor.

    4- galatasaray bench'inin arkasının nasıl o hale geldiğini bir sor.

    5- maç boyunca bizim ekran başından onlarca defa şahit olduğumuz küfürleri neden federasyon tarafından bir kişinin bile duyamadığını bir sor.

    4- alenen küfür eden ama ben küfür etmedim terbiyelim ben diye sızlanan mahmut uslu'nun net ortamında rahatlıkla bulunabilecek küfür videosunu göster ve yine sor.

    5- hak mahrumiyeti almış iki zatın nasıl maçlarda bulunduğunu ve bu iki kişinin federasyonu tehdit ede ede basın toplantısı düzenleyip hiçbir yaptırıma tabi tutulmamalarının nasıl olduğunu bir sor.

    sor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın