• 777
    ışık hızıyla silinen entryler düzeltildiği zaman aynı ışık hızıyla canlandırılsa tadından yenmeyecek olan moderasyondur. yoksa türkiye futbol federasyonunun 2 ayda veremediği maç kararları gibi 2 ay sonra entryleri canlandırmışsın canlandırmamışsın çok önemli değil be sevgili moderasyonum. ben bile dönüp bakmıyorum o vakitten sonra ne yazıp ne yazmadığıma.zaten canlansa bile yeni bir entry gibi görünmediğinden arada kaynayıp gidiyor o entry.

    hayır mesaj gelince de insan bir ümitleniyor "kadrodan biri mi yazdı, biri bi entrye yorum mu yaptı veya hal hatır mı sordu?" diye, açıp bakıyorsun heyecanla kayıp zamanlı entry'niz canlandırıldı. bugün yani 13 haziran 2014 ispanya hollanda maçı ile ilgili wesley sneijder ve robin van persie başlıklarına yazdığım entryleri aynı gün canlandırmazsan ne anlamı kalıyor onların?

    yaptığınız işe büyük saygım var, sonuçta hiç yoktan emek harcıyorsunuz bizler için ama kayıp zamanlı entry nedir be renktaşlar? köşede koskoca yazıyor ya zamanı ve saati illa başlığını da mı belirtmek gerekiyor 13 haziran 2014 ispanya hollanda maçı diye ? o an tutup sochi kış olimpiyatlarından bahsetmiyorumdur herhalde.

    neyse sağlık olsun, galatasaray'la olsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın