resim
Mircea Lucescu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:78
Uyruk:Romanya
  • 781
    dünya tarihinde görülebilecek en zor grup olan barcelona, roma, liverpool, galatasaray grubundan 5 beraberlik ve 1 yenilgi ile ayrılmıştır. hem de bunları yaparken kadrosunda niculescu, fleurquin, perez, victoria gibi yabancı oyuncular vardı. bugün bu oyuncuları lige yeni yükselen balıkesir'e transfer etmezsin.

    gelelim maçlara;

    barcelona deplasmanında 2-0'dan 2-2'ye geldi maç ve öyle bitti. ama nasıl geldi? o yıl yıldız futbolcuların korunması gibi saçma bi kural vardı capone'nin rivaldo'ya yaptığı faul sonrası hakem kırmızı göstermişti. ki pozisyon sadece tehlikeli hareketti bana göre. capone topa dokunmuş ama kayarak geldiği için hakem gelişine kırmızı kart göstermişti.

    içerdeki roma maçında ilk dakikalarda totti'nin yaptığı kırmızı kartlık hareket ilk dakikalar olduğu için atlanmış, yine de 1-0öne geçmesini bilmiş. ama bitir hocaaa nidalarımızı duymayan hakem yüzünden 90+5'te yediğimiz golle sahadan 1-1'lik sonuçla ayrılmıştık.

    deplasmandaki liverpool maçı tam bir liverpool-mondragon maçı olmuştu. belki iyi oynamamıştık ama müthiş kapanmıştık ve liverpool sadece uzaktan şutlarla tehlikeli olabilmişti. ve mondragon da gününde olunca maç başladığı gibi sona erdi.

    liverpool'u içeride parçalayacaktık inanıyorduk. maç boyunca müthiş oynadık radu niculescu'nun golüyle tamam bu maç bizim dedik ama yine son dakikada yıkıldık. 1-1

    olaylı roma maçı. bi sikmedikleri kalmıştı bizi. polisiyle antrenörüyle futbolcusuyla dayak yemiştik. ama sağlam dayak atanlarımız da vardı. emre aşık ve kaleci kerem gibi. öne geçtik ümit karan'la sonra cafu eşitliği sağladı ortada geçen maç berabere bitti.

    ve son maç sami yen'de barcelona. ibne hakem luiz enrique'nin 2 metre ofsaytını görmemiş barcelona 1-0 öne geçmişti. ama bu bizi yıldırmamıştı üst üste ataklar direkten dönen toplar derken sonuç elde edemedik ve şampiyonlar ligi tarihinin en ölümcül grubuna tüm olumsuz faktörlerin bize uğramasıyla veda ettik.

    bize bu anları yaşatandır mircea lucescu. güzel adamdır. kovulup yerine fatih terim getirilmiştir ayıp edilmiştir. sonra beşiktaş'ta şampiyon olmuştur ama hiçbir zaman beşiktaşlı olmamıştır. onun gönlünde yatan takım galatasaray'dır. romanya'nın şenol güneş'idir.

    hatırlatma editi: yanlış olmasın bu grup ikinci tur grubuydu, şimdi ki gibi schalke'yi yenip çeyrek finale çıkamıyordun. bi önceki senede zaten, milan'lı, psg'li, deportivo'lu gruptan çıkmıştık. deportivo'nun deportivo olduğu yıllar tabi calminyalı, roy makaylı, tristanlı deportivo. grubu da averajla lider bitirmişlerdi zaten. eğer grubu biz lider bitirseydik leeds united falan gelecekti real madrid yerine. futbolumuzun mükemmel ama şansımızın hiç olmadığı yıllardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın